Budi dio naše mreže

Veritas – Glasnik svetog Antuna Padovanskog pokrenuo je aplikaciju Veritas kako bi sadržaje časopisa, ali i šire teme učinio dostupnim svima.

/ mp

U aplikaciji se mogu pronaći pobožnosti svetom Antunu (13 utoraka – notifikacija dolazi svakoga utorka, devetnicu, trodnevnicu, razne molitve u čast Sveca svega svijeta).

Također, putem aplikacije postoji mogućnost upoznavanja života omiljenog sveca kroz njegov kratki i zanimljiv životopis. Bit će dostupne i sve informacije o Antunovskom hodu mladih koji posljednjih godina privlači sve veći broj mladih u gradu Zagrebu.

U aplikaciji se mogu pročitati i izabrani članci iz samoga časopisa, a riječ je o temama koje nadahnjuju, informiraju i omogućuju rast u vjeri.

“Imate priliku saznati  kako pomoći ljudima u potrebi putem obavijesti o događanjima Pučke kuhinje na Svetom Duhu. Mobilna aplikacija u sebi ujedinjuje šezdesetgodišnje iskustvo širenja radosne vijesti putem katoličkog tiska i suvremenih medija nove evangelizacije. Istina koja je uvijek jasna, konkretna i cjelovita mora biti dostupna svima, a putem ove aplikacije to će i biti”, poručio je glavni urednik Veritasa – Glasnika svetog Antuna Padovanskog fra Vladimir Vidović pozvavši sve da “skinu” aplikaciju te da se priključe pobožnosti 13 utoraka svetom Antunu Padovanskom.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja