Budi dio naše mreže

Isusovačka zajednica u Osijeku otvorila je u ovim danima facebook stranicu - novi digitalni kanal komunikacije – 'Isusovci Osijek' kako bi mogli biti barem na taj način povezani sa svojom vjerničkom zajednicom.

/ anh

Putem facebook stranice ‘Isusovci Osijek’ – objavili su – ponudit će svim prijateljima Družbe Isusove i njihove rezidencije u Osijeku određene sadržaje, već kad ne mogu biti zajedno na svetoj misi, “jer moramo čuvati jedni druge, ali Gospodin će to obilato nagraditi”, poručuje pater Sebastijan Šujević, ravnatelj Isusovačke kalsične gimnazije s pravom javnosti u Osijeku.

U prvoj video objavi p. Šujević ujedno naglašava: Rastavljenij smo, nismo zajedno, ali mi Isusovci mislimo na vas, molimo na vas.”

Dodajmo – s obzirom na patra Šujevića koji je i član Vijeća duhovnika Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetome (KKODS) – da su i isusovci putem ove svoje nove facebook stranice pozvali u molitvenu inicijativu ‘Zagovorne mreže za Hrvatsku’ od srijede ujutro, 25. ožujka, pa do 1. travnja na Jerihonsko bdijenje i pokoru za narode država Europe s obzirom na pandemiju COVID-a 19.

https://www.facebook.com/100758451576720/videos/2333782000253297/?t=32

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja