Budi dio naše mreže

Susreti za mlade u duhu Karmela pod nazivom Karmelijada ove godine održat će se od 29. do 30. svibnja pod geslom „Ali oni ga pobijediše krvlju Jaganjčevom i riječju svoga svjedočanstva“ u crkvi Svetišta hrvatskih mučenika na Udbini.

/ md

Nakon dvije godine pauze nastavljaju se godišnji susreti za mlade u duhu Karmela pod nazivom Karmelijada. Ove godine to će biti susret u proširenom izdanju i zajedništvu sa laicima, braćom Karmelićanima i sestrama Karmelićankama BSI i to u crkvi Svetišta hrvatskih mučenika na Udbini.

Program za mlade traje dva dana – 29. – 30. svibnja , a za sve ostale jedan dan – 30. svibnja. Ovogodišnje geslo Karmelijade bit će: „Ali oni ga pobijediše krvlju Jaganjčevom i riječju svoga svjedočanstva.“

Foto: Kamel BSI

Prijave su otvorene i traju do 15. svibnja, a pripreme su krenule po zajednicama, stoga pozivamo mlade i laike da se priključe u svoje najbliže karmelske zajednice ili da se jave preko društvenih mreža za daljnje informacije.

Dio ovogodišnje pripreme za dugoočekivanu Karmelijadu je i objava spota himne karmelske mladeži Duh Karmela. To je dugogodišnja himna u novom ruhu (nova melodija) i novom spotu. Tekst himne napisala je s. M. Leticija Marić, karmelićanka BSI.

Foto: Karmel BSI

Glazbu je osmislila Tamara Perc, a aranžman naš dragi prijatelj Ivan Škunca zajedno sa Filipom Gjudom i Tamarom Perc. Za prekrasnu video produkciju zaslužan je Matijas Knežević. Ovim putem najavljujemo premijeru dan uoči Nedjelje Božjeg milosrđa u subotu 23. travnja u 20h i pozivamo sve da pogledaju i podijele himnu Duh Karmela. Spot će biti dostupan na YouTube kanalu sestara Karmelićanki Božanskog Srca Isusova.

Karmelijada 2022.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja