Budi dio naše mreže

Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskoga predstavio je u četvrtak novoobnovljenu mrežnu stranicu. Na stranicama se može pronaći mnoštvo zanimljvih informacija o povijesti Veritasa kao i o svim drugim aktivnostima koje se odvijaju pod okriljem Veritasa, od Ansambla Kolbe, Pučke kuhinje; Festivala kršćanskog kazališta i novijeg, ali i hrabrog iskoraka u vidu pastorala u digitalnom svijetu na platformi #askfrapriest.

/ dt

Glavni urednik fra Vladimir Vidović predstavio je članovima Uredničkog vijeća Veritasa okupljenima na redovitu sjednicu u četvrtak, 28. svibnja, novoobnovljenu web stranicu koja je potom puštena u javnost.

Redovita sjednica Uredničkog vijeća Veritasa

Na novobnovljenim stranicama može se pronaći mnoštvo zanimljivih informacija o povijesti Veritasa kao i o svim drugim aktivnostima koje se odvijaju pod okriljem Veritasa, od Ansambla Kolbe, Pučke kuhinje; Festivala kršćanskog kazališta i novijeg, ali i hrabrog iskoraka u vidu pastorala u digitalnom svijetu na platformi #askfrapriest koju je pokrenuo fra Ivan Lotar, zamjenik glavnog urednika Veritasa.

Novost na novoobnovljenoj stranici jest mogućnost pisanja svoje molitvene nakane

Novost na novoobnovljenoj stranici jest mogućnost pisanja svoje molitvene nakane. Svaki posjetitelj može upisati svoju molitvenu nakanu i poslati je na mail. Glavni urednik svakog utorka u crkvi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu ujutro slavi svetu misu po tim nakanama, a prilikom hodočašća u Padovu te će nakane biti odnesene na grob sv. Antuna.

Novoobnovljena stranica nudit će tjedna razmatranja Božje riječi koje će pisati g. Trpimir Benković, a na stranici se mogu naći i prigodna razmišljanja o aktualnim temama i duhovnosti uz standardne rubrike vijesti i novoga broja.

Uredništvo Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga

Temeljito je obnovljena i Veritasova web knjižara koja je sada puno preglednija te se lakše mogu pronaći Veritasova izdanja.

Moderan dizajn, kvalitetan sadržaji i vjerodostojne informacije odlike su novoobnovljene web stanice Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja