Budi dio naše mreže

Nogometaši Dinama Josip Šutalo i Denis Štefulj u ime cijelog kluba i uprave nogometnog kluba Dinamo iskazali su podršku akciji "Obrok za obrok" koja se održava na prostoru Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25.11. do 8.1.2022. Time je Dinamo pokazao brigu i osjećaj za potrebe naših ugroženih i siromašnih građana.

/ Dario Zürchauer

Fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu poslao je nedavno službeni dopis Dinamu u namjeri da klub podrži humanitarnu akciju Obrok za obrok. Nogometni klub Dinamo s oduševljenjem je pristao sudjelovati u humanitarnoj akciji i time iskazao osjećaj i brigu za potrebe onih najugroženijih.

“Nedavno sam poslao dopis nogometnom klubu Dinamo s namjerom da na neki način podrže ovu našu akciju. Oduševljeno su to prihvatili, ali što zbog vremena što zbog drugih obaveza, ali i epidemioloških mjera nije mogao doći cijeli tim i momčad, pa su poslali nogometaše Josipa Šutala i Denisa Štefulja koji su se s nama zadržali, fotografirali i na taj način podržali ovu našu akciju u ime cijelog kluba Dinamo i njihovog tima. Na taj nam je način službeno Uprava Dinama iskazala podršku sa mogućnošću suradnje u budućnosti putem njihove zaklade koja postoji. Također, rekli su mi da je i Dinamo na trgu bana Jelačića prije dvije godine također imao sličnu kućicu. Time su zapravo pokazali da imaju osjećaja za ljude u potrebi. Vrlo rado će surađivati s nama u nekom obliku u vremenu koje je ispred nas”, rekao je fra Vladimir Vidović.

Josip Šutalo i Denis Štefulj s fra Vladimirom Vidovićem/Foto: Dinamo

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja