Budi dio naše mreže

Organizacijski tim volonterskog projekta "72 sata bez kompromisa" u Zagrebu, u sklopu promocije projekta i ove godine organizira najavni događaj – humanitarnu utakmicu, na kojoj će prikupljati sredstva za provođenje akcije kod obitelji slabijeg socio-ekonomskog stanja, a zaigrat će njihovi volonteri protiv osoba iz javnog života.

/ mp

Najavni događaj održat će se u subotu, 30. rujna, od 11:30 do 16 sati u sportskim dvoranama Osnovne škole Borovje (Davora Zbiljskog 7, Zagreb), a sama utakmica igrat će se u 12 sati.

Ciljevi projekta “72 sata bez kompromisa” su, između ostalog, pomoć ljudima u potrebi te poticanje mladih na proaktivnost i prepoznavanje potreba društva. Mladi kao važan element i nositelji promjena u svakom društvu, pozvani su biti aktivni članovi zajednice. Kroz projekt želi se mladima približiti društvene potrebe kako bi oni, osnaženi i ohrabreni, pronalazili način za daljnje širenje dobrih djela. Mladi na ovaj način preuzimaju odgovornost, pokazuju inicijativu i djeluju. 

Bit će to također prilika da se javnost upozna s najvećim volonterskim projektom koji se jubilarni deseti put organizira u Republici Hrvatskoj, a deveti u Zagrebu od 12. do 15. listopada 2023. “72 sata bez kompromisa” održava se u 17 gradova i dvije općine te za cilj ima okupiti mlade ljude od 15 do 35 godina kako bi kroz radne, ekološke i socijalne akcije stekli iskustvo volontiranja i osvijestili potrebe svoje lokalne zajednice.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja