Budi dio naše mreže

Dok osam kolona hodočasnika istovremeno putuje usuret Velikoj Gospi, svaki dan možete gledati krajolik kroz koji prolaze i slušati razmatranje duhovnika koji mole na nakane svih koji ne mogu hodočastiti ove godine.

/ fe

Zavjetno hodočašće bratovštine Marijanski zavjet održava se šestu godinu za redom. Zbog pandemije, hodočasnici nisu u mogućnosti uključiti se u projekt, ali zato duhovnici hodočaste za njih. Osim što hodočasnike možete pozdraviti kako prolaze kroz vaše mjesto ili s njima online moliti krunicu ,o njihovim doživljajima i svakodnevnim razmatranjima možete slušati na YouTube kanalu Marijanskog zavjeta.

Razmatranje za srijedu pripremio je misionar Krvi Kristove pater Stjepan Ivan Horvat.

“Često na ovom putu razmišljamo o onome što je Isus učinio za nas. Isus je umro za sve nas, on je došao na svijet za sve nas, on je prolio svoju krv za sve nas. To je istina i Bogu hvala da je tako! No često treba razmišljati i na takav način da budem svjestan da je Isus sve to učinio za mene. Isus je za mene došao na ovaj svijet. Isus je za mene pristao da ga bičuju. Isus je za mene prolio svoju krv. Isus je za mene umro i uskrsnuo”, istaknuo je p. Horvat u videu koji možete pogledati u nastavku.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja