Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pater-stjepan-ivan-horvat

ODNOS U BRAKU Ženi nije potreban pomagač, nego suprug

Pogledao me kao da sam rekao da idem izraditi svemirski brod. Odgovorio je s mješavinom iznenađenja i divljenja: "Super je što pomažeš svojoj ženi. Ja ne pomažem svojima, jer kad to učinim, ona ne pokazuje zahvalnost, na primjer prošli tjedan sam oprao pod, a nisam čuo ni hvala."

Poruka oca koji je izgubio vlastito dijete

Ako imate svoje dijete sa sobom da ga poljubite za laku noć, s njim doručkujete, otpratite ga do škole ili ga pošaljete na fakultet, gledate kako se ženi. Imate sve. Ne zaboravite na to!

"Hvala ti, veliki čovječe!"

"Na današnji dan, prije osam godina, umro je fra Zvjezdan Linić, franjevac koji je utemeljio i vodio kuću susreta Tabor u Samoboru. Zahvalimo Bogu na daru njegova života i djelima koja je milošću Božjom činio. Hvala ti veliki čovječe!", prisjetio se na svojem Facebook profilu pater Stjepan Ivan Horvat.

Bez obzira na to što se dogodi.... vidimo se kod kuće, ljubavi!

Mnogi ljudi misle da je život u braku jednoličan, u dobrom ili lošem smislu, ali to nije prava stvarnost. Živjeti s osobom koju volite znači i svađati se oko jednostavnih stvari poput onoga tko bi trebao iznijeti smeće ili tko će počistiti nakon ručka.

Tražite li od pogrešne osobe da otkrije vašu pravu vrijednost?

Da je svatko pravi biser, jedinstvena i vrijedna osoba, bez iznimke, poručio je svojom današnjom objavom p. Horvat. Pitanje koje si svatko od nas treba postaviti je: "tražimo li potvrdu svoje vrijednosti na krivom mjestu i među krivim ljudima?"

"Za nas nema važnijeg dana od ovoga današnjeg, proživimo ga kako treba!"

"Ne treba zaboraviti prošlost i ne misliti o budućnosti, ali ne zaboravimo da živimo sada. Prošlosti više nema, a budućnost tek dolazi, hoćemo li je doživjeti, tko zna... Za nas nema važnijeg dana od ovoga današnjeg, proživimo ga kako treba!", na društvenim mrežama poručio je misionar Krvi Kristove pater Stjepan Ivan Horvat.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja