Budi dio naše mreže

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira tematsko ljetovanje u Zatonu za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije od 18. do 30. godine života.

/ im

Mladi se mogu prijaviti isključivo i samo preko Google obrasca putem linka: https://forms.gle/QueQE8iLZHPAVNnGA. Tema ovogodišnjeg ljetovanja je: Kome pripada tvoje srce?. Tijekom tjedan dana mladima će biti ponuđene radionice na temu teologije tijela a s njima će raditi svećenici i animatori za rad s mladima.

Prijave za ljetovanje traju do 20. srpnja i prilikom prijave potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 200 kuna na račun DUHOS-a: HR4523400091110773579, opis plaćanja: DONACIJA (ljetovanje u Zatonu, ime i prezime polaznika). Puni iznos od 900 kuna potrebno je uplatiti do 25. srpnja. U cijenu su uključeni prijevoz, hrana, noćenje i ulaz u kamp. U slučaju odustajanja kotizacija od 200 kuna neće biti vraćena, kao ni puni iznos od 900 kn, već je potrebno naći zamjenu odnosno osobu koja bi išla na ljetovanje umjesto onoga tko odustaje. Ljetovanje traje od 16. do 23. kolovoza ove godine.

Ljetovanje traje od 16. do 23. kolovoza ove godine.

Nadbiskupijski povjerenik za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije, vlč. Mario Žigman poziva: „Potaknite mlade iz svojih župa na prijavu i polazak. Svakako valja obratiti
pažnju na dob. Ne mogu se prijaviti mlađi od 18 i stariji od 30 godina; za njihovu dob u pastoralnom radu Đakovačko-osječke nadbiskupije postoje događanja u koja se mogu uključiti.“

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja