Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlc-mario-zigman

Vlč. Mario Žigman: Stvorimo lančanu reakciju

"Izazovimo i mi lančanu reakciju približavanja jednih drugih Bogu. Pozovimo one koji su daleko od Isusa i recimo im što smo mi pronašli u Crkvi – u susretu s Isusom. Tako ćemo biti širitelji Božjeg kraljevstva jer smo mi Isusove produžene ruke i noge, njegov glas po kojemu se on služi. Pozvani smo Isusove riječi: dođi i vidi poput Andrije provesti u djelo. No da bih to mogao, moram i sam ući u avanturu s Isusom koji će promijeniti i preobraziti moj život", poručio je vlč. Mario Žigman.

Vlč. Mario Žigman: Izazovi optužbi i podjela

"Neka nas sve prožme duh jedinstva koji će nas sačuvati od zrna koje Sotona tako žarko želi posijati u naše srce, jer on radi prekovremeno kako bi potkopao čovjeka. Budni budimo i sijmo u svoje srce sjeme koje od Boga dolazi", poručio je vlč. Mario Žigman.

Prijavite se na kamp za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije!

Nadbiskupijski povjerenik za pastoral mladih, vlč. Mario Žigman i Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije, uputili su 10. srpnja 2020. pismo svim župnicima Đakovačko-osječke nadbiskupije u kojem ih pozivaju da potaknu svoje mlade župljane od 18. do 30. godina života na Kamp za mlade koji se organizira u Račinovcima od 20. do 23. kolovoza 2020. Broj je ograničen na prvih 30 mladih koji se prijave.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja