Budi dio naše mreže

Ovog petka, 24. travnja, nagradu je najbržim i točnim odgovorom osvojio korisnik aplikacije HKM-a Josip Pekas. Dobra vijest je da se igramo i idućeg petka, 1. svibnja kada ćemo također nagrađivati.

/ dt

Nagradno pitanje glasilo je: Što je vijest dana?, a točan odgovor je: Vijest dana je vijest, izvještaj ili informacija o najvažnijem događaju, pojavi ili osobi u zemlji ili svijetu toga dana, kojima elektronički mediji daju prednost u emisijama vijesti ili informativnih programa objavljujući ih kao prvu, često unaprijed najavljivanu vijest. Polazište je uređivačkih odluka u svakom mediju, pa im uredništva daju glavno mjesto u rasporedu vijesti. Način njihova prezentiranja bitan je i za povećanje postotka čitanosti, gledanosti i slušanosti.

Nagradu za kviz “Petkom u podne” najbržim je i točnim odgovorom osvojio korisnik aplikacije HKM-a Josip Pekas. Dobra vijest je da se igramo i idućeg petka, 1. svibnja, a natjecatelj koji točno odgovori na pitanje i najbrže svoj odgovor pošalje na kviz@ika.hr, osvojit će CD s Uskrsfesta 2019. objavljen povodom 40 godina postojanja tog festivala.

Na “Uskrs festu” 2019. nastupili su: Veritas aeterna i Mihovil iz Splita, Magdalena Tomić-Mijatović i Maja Tadić iz Rijeke te iz Bosne i Hercegovine fra Marin Karačić iz Širokog Brijega i VIS Otkrivenja iz Mostara, Stijepo Gleđ Markos iz Dubrovnika, Grupa Oton iz Rijeke, Davor Terzić iz Rovinja te Antonio Tkalec iz Varaždina, a iz Zagreba je nastupilo petero izvođača i to: Bogoslovski Ben(d) Sirah, Čedo Antolić i zbor Hrid, Matea Horvat, grupa RiM te zbor Anima una. Od svih izvođača samo je dvoje debitiralo na ovogodišnjem “Uskrs festu”: Stijepo Gleđ Markos iz Dubrovnika te VIS Otkrivenje iz Mostara.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja