Budi dio naše mreže

Ovog petka, 6. ožujka, nagradu je najbržim i točnim odgovorom osvojila korisnica aplikacije HKM-a Tanja Lovrić. Dobra vijest je da se igramo i idućeg petka, 13. ožujka kada ćemo također nagrađivati.

/ mp

Nagradno pitanje glasilo je: Što je govor mržnje?, a točan odgovor je: Govor mržnje, prema definiciji iz Preporuke o govoru mržnje Ministarskog odbora Vijeća Europe (No. R 97/20), podrazumijeva sve oblike izražavanja kojima se šire, raspiruju, potiču ili opravdavaju rasna mržnja, ksenofobija, antisemitizam ili drugi oblici mržnje temeljeni na netoleranciji, uključujući i netoleranciju izraženu agresivnim nacionalizmom i etnocentrizmom, diskriminacijom ili neprijateljstvom prema manjinama, imigrantima, ili ljudima imigrantskog podrijetla.

Nagradu za kviz “Petkom u podne” najbržim je i točnim odgovorom osvojila korisnica aplikacije HKM-a Tanja Lovrić. Dobra vijest je da se igramo i idućeg petka, 13. ožujka, a natjecatelj koji točno odgovori na pitanje i najbrže svoj odgovor pošalje na kviz@ika.hr, osvojit će knjigu “Praznovjerje – kako djeluju stvari koje ne djeluju” fra Josipa Blaževića. Knjiga se bavi praktičnim pitanjima, i daje objašnjenja unutar psihologije kako djeluju neka praznovjerja.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja