Budi dio naše mreže

Ovog petka, 28. veljače, nagradu je najbržim i točnim odgovorom osvojila korisnica aplikacije HKM-a Antonela Romić. Dobra vijest je da se igramo i idućeg petka, 6. ožujka kada ćemo također nagrađivati.

/ mp

Nagradno pitanje glasilo je: Što je snimatelj?, a točan odgovor je: Snimatelj je osoba koja snima film ili video s pomoću kamere i koja je izvršno nadležna za optički izgled filmske slike. Snimatelj koji odlučuje o temeljnom stilu snimanja i o ključnim značajkama filmske slike u svakom pojedinom kadru naziva se direktor fotografije, a on može, ali i ne mora, upravljati i samom kamerom. Ako ne upravlja, tada se osoba za kamerom, podređena direktoru fotografije, naziva žargonski švenker ili kamerman.

Nagradu za kviz “Petkom u podne” najbržim je i točnim odgovorom osvojila korisnica aplikacije HKM-a Antonela Romić. Dobra vijest je da se igramo i idućeg petka, 6. ožujka, a natjecatelj koji točno odgovori na pitanje i najbrže svoj odgovor pošalje na kviz@ika.hr, osvojit će knjigu HKR-ovog voditelja Domagoja Pejića “Rođen sam u Wadowicama”. Knjiga je objavljena u povodu 97.obljetnice rođenja Ivana Pavla II.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja