Budi dio naše mreže

Ovog petka, 6. prosinca, nagradu je najbržim i točnim odgovorom osvojila korisnica aplikacije HKM-a Marija Perić. Dobra vijest je da se igramo i idućeg petka, 13. prosinca kada ćemo također nagrađivati.

/ mp

Nagradno pitanje glasilo je: Što je blog, a točan odgovor je: Blog je skraćeno za web log, internetske stranice pojedinaca, tvrtki ili medijskih kuća, dizajnirane za privlačenje pozornosti što je moguće više posjetitelja tekstom, audiozapisom i videozapisom. 

Točan odgovor najbrže je poslala korisnica aplikacije HKM-a Marija Perić. Dobra vijest je da se igramo i idućeg petka, 13. prosinca, a natjecatelj koji točno odgovori na pitanje i najbrže svoj odgovor pošalje na kviz@ika.hr, osvojit će CD “Progledaj srcem – Volume 04”, nosač zvuka s istoimenog koncerta održanog 2019. u Areni Zagreb.

Podsjetimo, Informativna katolička agencija u suradnji s Agencijom za elektroničke medije svakoga petka, nakon molitve Angelusa, u 12.05, organizira kviz kojim potiče medijsku pismenost, a u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade!

Edukativni kviz “Petkom u podne” od 6. rujna 2019. do 26. lipnja 2020. provodit će se na mobilnoj aplikaciji Hrvatske katoličke mreže. Svakoga petka, nakon molitve Angelusa, u 12.05 , na mobilnoj aplikaciji pojavit će se edukativno pitanje o medijskoj pismenosti, a natjecatelj treba u što kraćem vremenu odgovor poslati mailom na kviz@ika.hr.

Cilj kviza je promicanje medijske pismenosti u Hrvatskoj, prvenstveno među djecom, mladima, roditeljima, skrbnicima i nastavnicima kako bi ih potaknuo na promišljanje o medijima, sigurnom korištenju tehnologija i kritičkom razmišljanju pri odabiru tema koje bi željeli čitati. O pojmovima s kojima ćete se susretati u edukativnom kvizu možete više saznati na mrežnoj stranici posvećenoj medijskoj pismenosti OVDJE.

Ako još niste, aplikaciju HKM-a možete preuzeti za Android OVDJE, a za iOS OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja