Budi dio naše mreže

Jeste li nabavili svoj adventski vijenac? Evo gdje ih možete pronaći!

Bliži se došašće, a mnoge su župe počele s prodajom adventskih vjenčića te su prikupljena sredstva namijenjena potrebitima. Jeste li vi već nabavili svoj vjenčić?

/ Paula Stier

Marijini obroci Hrvatska na društvenim su mrežama najavili kako su njihovi adventski vijenci u prodaji kod info centra na Ilici u Zagrebu svakog radnog dana od 12 do 18 sati, a dobivenim će se prihodima financirati obroke za gladnu školsku djecu diljem svijeta.

Isto tako su u Zadru ispred crkve Sv. Ante Marijini obroci prikupili donacije koje će nahraniti 25-ero djece za cijelu školsku godinu, a još je preostalo vjenčića!

U župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Kloštar Ivaniću također su počeli s prodajom vijenaca koju su izradili članovi Franjevačke mladeži, a prodavat će se i u nedjelju 29. studenog nakon misa.

Župa Voloder u Sisačkoj biskupiji je već počela prodavati svoje vijence, a najavili su na svojoj Facebook stranici kako se zainteresirani mogu javiti i u inbox.

Župa sv. Mihaela u zagrebačkoj Dubravi u sklopu župnoga Caritasa su među ostalim ukrasima također prodavali i adventske vijence, koji će biti dostupni i na prvu nedjelju došašća. Najavili su kako će prihodi ići potrebitim obiteljima u župi kupnjom drva za zimu, plaćanjem režija, hrane, kupovanjem poklona za djecu…

U Daruvaru su šareni adventski vijenci dostupni cijeli tjedan kod večernjih misa!

Vraćamo se u zagrebačku Dubravu, gdje su članovi župnog Caritasa župe sv. Leopolda Bogdana Mandića također počeli prodavati vijence koji se mogu nabaviti prije ili nakon nedjeljne mise.

Članovi Franjevačkog svjetovnog reda u Vinkovcima prodaju ručno izrađene vijence za 50 kuna, a prikupljena sredstva su namijenjena potrebitima u župi.

Ključne riječi:
Advent adventski vijenac došašće

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja