Budi dio naše mreže

Dominikanac fr. Ivan Dominik Iličić na svom Facebook profilu poziva na molitvu krunice za domovinu i za naše nogometaše. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

/ tg

Dragi prijatelji, izmolimo krunicu za naše drage Vatrene nogometaše koji danas igraju i za našu domovinu. U ovoj krunici sudjeluju mladi, stari i djeca.

Budimo navijači koji bodre naše Vatrene navijanjem, ali i svojim molitvama. Molimo prije svega za njih kao osobe da budu sve otvoreniji Božjem blagoslovu i zaštićeni od zla.

Neka rastu u zajedništvu, neka im Gospodin bude snaga i nadahnuće i pomogne u činjenju dobra. Neka svijetu pošalju divne poruke općeljudskih i obiteljskih vrijednosti. Neka igraju na Božji slavu i neka uvijek budu svjesni da su dar života i nogometni talent primili od Gospodina i da On uvijek treba biti na prvom mjestu u životu i da se i nogomet može igrati Njemu na slavu.

Ovu krunicu prikažimo na poseban način za njih iako je svaka krunica uvijek puno šira, za Crkvu i cijeli svijet. Molimo za prestanak podjela u hrvatskom narodu i za prestanak mržnje između navijača suparničkih klubova u Lijepoj našoj. Neka Gospodin po Gospi i svetom Josipu na poseban način po zagovoru svih hrvatskih svetaca i blaženika blagoslovi naše Vatrene.

Krunica možete moliti i slušati ovdje:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja