Budi dio naše mreže

Studentski kapelan u Rijeci fr. Ivan Dominik Iličić zahvalio se u emotivnoj objavi na Facebooku na tri godine svećeništva te je uputio dvije zamolbe.

/ mp

“Dragi prijatelji, današnji datum je za mene posebno važan, pročitajte tekst molim vas do kraja jer vas molim nešto i za pomoć.

Toga dana prije tri godine sam zaređen za svećenika polaganjem biskupa Mije Gorskoga u samostanskoj i župnoj crkvi Kraljice sv. Krunice u Zagrebu.

Prije svega, molim vas za molitvu kako bi mogao s još više žara nastaviti svoje svećeničko poslanje i sve vas blagoslivljam na današnji dan i dijelim sliku koja prikazuje obrednu gestu pomazanja svećenikovih ruku prilikom svećeničkog ređenja.

Znakovito je što me je zaredio biskup koji je na poseban način zadužen za mlade pri hrvatskim biskupima i što je u isto vrijeme u Rijeci toga dana bila posveta Centra za mlade bl. Miroslav Bulešić u koji sada djelujem kao studentski kapelan. U tom trenutku nisam znao da ću doći na službu u Rijeku, a još manje da postoji taj centar za mlade i da ću u njemu djelovati. Taj centar nam postaje sve manji jer hvala Bogu dolazi sve više mladih. Želim vas zamoliti za pomoć oko našega centra za mlade jer trebamo popravljati krov, nabaviti razglas, rasvjetu, nešto tehnike za studio i ima i drugih troškova i potreba, a biskupija ne može to sve sama.

Ako možete, pomozite i za župnu akciju koju pomaže i moj prijatelj vlč. Marko Torbar župnik župe iz Čučerja koja je jako stradala u potresu. U akciji skupljaju novac za drva za grijanje za obitelji stradalih domova.

Hvala vam od srca na svemu i blagoslovljen vam ovaj za mene poseban dan koji je ove godine i dan Gospodnji, nedjelja.”

Dragi prijatelji, današnji datum je za mene posebno važan, pročitajte tekst molim vas do kraja jer vas molim nešto i za…

Objavljuje Ivan Dominik IličićNedjelja, 18. listopada 2020.

Više informacije za pomoć pronađite na Facebooku OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja