Budi dio naše mreže

U sklopu projekta "Mali svjetionik" odabrano je top 10 radnika u Hrvatskoj. Riječ je o projektu koji u sferi društveno odgovornog poslovanja ima u cilju naći i nagraditi Naj radnika u Hrvatskoj sa 100.000 kuna. Želja im je posvijetliti put za priče zaposlenika koji su predani svojem poslu, koji nadahnjuju svoju okolinu i koji žive kroz vrijednosti koje svi cijenimo. Cilj im je promicanje optimizma u Hrvatskoj na način da priče Naj radnika podijele s javnosti i ukažu na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječu jedni na druge.

/ mp

Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha nagrade “Malog svjetionika” pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost.

Vjeruju kako ovim projektom mogu učiniti Lijepu Našu boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma. Upravo zato njihov slogan glasi: „Na putu do velikih priča“.

Svake godine “Mali svjetionik” nagrađuje troje zaposlenika godine s iznosima od 100.000 kuna za prvo mjesto, 10.000 kuna za drugo mjesto i 5.000 kuna za treće mjesto. 

Do ove godine nagradili su izuzetne zaposlenike s čak 285.000 kuna, a tu praksu namjeravaju nastaviti i ove godine.

Novac za nagradni fond prikuplja se putem donacija mnogobrojnih partnera, ali i putem SMS glasanja i glasanja preko poziva za Top 10 kandidata koji su ušli u uži izbor. Prihodi od glasanja prikupljeni u tekućoj godini bit će iskorišteni u projektu u godini nakon.

Projekt funkcionira tako da svatko može prijaviti drugu osobu, za koju smatra da zaslužuje biti proglašen zaposlenikom godine, preko formulara koji se nalazi na web stranici www.malisvjetionik.hr. Prijavitelj će kroz razna pitanja iznijeti razloge zašto bi upravo njegov kandidat trebao biti proglašen Naj Radnikom i osvojiti nagradu Mali svjetionik. Nakon toga komisija sastavljena od izuzetnih individualaca, uspješnih poduzetnika, akademskih djelatnika i prošlogodišnjih pobjednika Malog svjetionika odabire Top 10 kandidata za nagradu. Više o komisiji možete pročitati na našoj Web stranici www.malisvjetionik.hr/komisija.  Pobjednici projekta odabiru se glasanjem šire javnosti.

Projekt se nalazi u završnoj fazi te je već pronađeno 10 kandidata za nagradu “Mali svjetionik”. Ove godine bilo je 550 prijava, a broj glasova za kandidate Top 10 je prešao 2000 glasova. 

Top 10 kandidata za nagradu su: Zlatko Pisac, Renata Štimac, Jasmina Bešlagić, Veronika Matijašić, Maria Tomić Prenier, Irena Rončević, Sunčica Kunić, Dominik Sakač, Ana Cvitan Lacković i Martina Husta.

Više o osobama i njihovim pričama, iz poslovne, karijerne, ali i osobne sfere, koje su ušle u Top 10 izbor za nagradu Mali svjetionik, možete saznati također saznati na web stranici OVDJE. 

Dodjela nagrade održat će se 12. studenog u 20 sati u City Plazi Zagreb (Slavonska Avenija 6) te će na dodjelu biti pozvani Top 10 te njihovi bližnji kao i organizatori projekta. Zbog epidemioloških mjera dodjela će se i održavati putem online kanala te je moguće pratiti dodjelu putem web stranice www.malisvjetionik.hr.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja