Budi dio naše mreže

Frama je dala velik doprinos društvu i Crkvi u Hrvata u protekla tri desetljeća. Stoga iz Frame pozivaju na proslavu 30. obljetnice koja će biti obilježena prikladnim programom.

/ bg

“S veseljem vas pozivamo na proslavu 30. rođendana Frame koji će se održati 30. travnja 2022. u Zagrebu na Svetom Duhu (Ul. Sveti Duh 31, 10000, Zagreb) pod geslom „Neka imaju Duha Gospodnjeg“ (sv. Franjo Asiški)”, stoji u pozivu Frame.

Okupljanje i prijave su predviđeni na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (Ilica 242, 10 000, Zagreb) od 8 do 9:30 (uz raniju prijavu preko e-Frame za sadašnje članove Frame i preko Google obrasca za sve ostale sudionike). Nakon prijava održat će se svečano misno slavlje poslije kojeg će uslijediti ručak te prigodni program.

Kako navode organizatori, sudjelovanje na programu neće biti moguće onim sudionicima koji se ne prijave do 9:30. Naknadno će objaviti i poslati detaljan program proslave.

Prijave će se vršiti područnim vijećima preko e-Frame do 20. ožujka 2022. godine, a pozvani su simpatizeri, primljenici, obećanici, duhovni asistenti i bratski animatori.

“Želja nam je okupiti i sve bivše framaše kao i članove Franjevačkoga svjetovnog reda kako bismo zahvalili Bogu na svim primljenim milostima”, stoji u pozivu.

Bivši članovi mogu se prijaviti preko poveznice:
https://docs.google.com/forms/d/1Hz5nyDNyUEbZkAOG6DYm8UdvD9iR_7Pr_PX5NA03i2U/viewform?edit_requested=true.

Participacija za susret iznosi 50 kuna (za odrasle i djecu od 12 godina). Ako vam je potreban smještaj u Zagrebu, javite se svom područnom vijeću.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja