Budi dio naše mreže

'Hod za život' u subotu, 18. svibnja u 10 sati počinje u Rijeci i Osijeku. Dođite i miroljubivim hodom svjedočite o vrijednosti i dostojanstvu ljudske osobe od njezinog začeća do prirodne smrti.

/ mb

‘Hod za život’ ove se godine održava u pet hrvatskih gradova – uz Zagreb, Rijeku i Split, a pridružuju se Osijek i Zadar pod geslom ‘Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!’.

U Osijeku i Rijeci, za zaštitu svakog ljudskog života hodat će se u subotu, 18. svibnja, a u Zadru, Zagrebu i Splitu u subotu, 25. svibnja.

‘Hod za život’ je miroljubivi hod građana kojim se dostojanstveno u ozračju radosti, pjesme i veselja želi iznijeti svoj stav da je ljudski život najveća vrijednost, poručuju organizatori.

U Osijeku ‘Hod za život’ počinje u subotu, 18. svibnja u 10 sati u parku Zrinjevac te će se kolona kretati Slavčekovom ulicom, ulicom Hrvatske Republike do Županijske ulice te trga Ante Starčevića.

‘Hod za život’ u Rijeci počinje također ovu subotu, 18. svibnja u 10 sati na Korzu kod ‘gradske ure’.

Tjedan dana kasnije, 25. svibnja za život će se hodati u Zagrebu od 10 sati sa Zrinjevca, a u Zadru također od 10 na Obali kneza Branimira, dok će se u Splitu okupljati u 10 i 30 na Rivi.

Dođite i podržite najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu! Bit će to najradosnije povorke u Hrvatskoj! 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja