Budi dio naše mreže

Kolege iz Hrvatskoga društva katoličkih novinara vezane su uz same početke HKR-a.

/ hjb

Poštovani Ravnatelju, poštovani Glavni uredniče, poštovani djelatnici Hrvatskoga katoličkog radija,

u ime Hrvatskoga društva katoličkih novinara i naše vlastito čestitamo vam 25. godišnjicu emitiranja Hrvatskoga katoličkog radija. Naše je Društvo višestruko povezano s HKR-om; u osobi prvoga ravnatelja fra Mirka Mataušića i kroz djelovanje brojnih naših članova koji su svoj medijski rad ugradili u emitiranje i postojanje Hrvatskoga katoličkog radija, a ponajviše nas veže zajedničko nastojanje oko širenja Radosne vijesti medijskim kanalima do svakog čovjeka.

Čestitajući Vam važnu godišnjicu, drage kolege, zahvaljujemo Vam za ustrajnost i trud koji ulažete u svakodnevno kvalitetno medijsko djelovanje. Neka Vas Duh Sveti osnaži u daljnjem radu na valovima Hrvatskoga katoličkog radija.

Srdačno,

Suzana Peran, predsjednica HDKN-a

Marija Belošević, tajnica HDKN-a

Druga čestitka stigla nam je iz Sarajeva

Dragim i poštovanim kolegama, djelatnicima Hrvatskoga katoličkog radija, te svima koji vas vole i slušaju, u ime Katoličkog tjednika i Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije, čestitam srebrni jubilej postojanja.

Ujedno zahvaljujem Bogu što vam je dao mudrosti, snage i pouzdanja u Njegovu providnost pri obavljanju novinarskoga poslanja, za kojega će mnogi kazati kako je “kruh s osam kora”.

Vi najbolje znate kroz što ste sve prošli tijekom ovih 25 godina prisutnosti u javnom prostoru hrvatskog govornog područja: koliko ste morali gaziti po trnju nerazumijevanja i odbijanja, ali također i koliko ste posijali dobroga sjemena koje “donosi rod u ustrajnosti” (usp. Lk 8,15).

Svjesni ste da biti u službi evangelizacije znači biti izložen svim onim silama koje bi – u današnjem dobu – pod prividom slobode, držale čovjeka u pokornosti nerijetko bezbožnom svjetonazoru. No, zahvaljujući glasovima kao što je vaš, svjetlo istine i radosne vijesti, koju je u život čovječanstva donio uskrsli Gospodin Isus Krist, dopire do mnogih ušiju i srdaca s obje strane granice Hrvatske i Bosne i Hercegovine te svuda gdje živi hrvatski čovjek.

Stoga, dok čestitam srebrni jubilej, želim da i dalje budete čvrsto “katolički” i ponosno “hrvatski” radio koji će posredovati istinu, ulijevati nadu i poticati ljubav.

Uzdravlje i na spasenje, još mnogo ljeta!

Josip Vajdner, urednik Katoličkog tjednika

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja