Budi dio naše mreže

Jedan od najpoznatijih hrvatskih kantautora moderne duhovne glazbe, samostalni umjetnik Antonio Tkalec, održao je u subotu 5. listopada u organizaciji Hrvatske katoličke misije Hamburg koncert duhovne glazbe u dvorani Nadbiskupije Hamburg pod nazivom "Ovo nije vrijeme predaje".

/ im

Pater Anto Bobaš, voditelj HKM Hamburg počastio je svoje župljane s koncertom duhovne glazbe na kojem je nastupio Antonio Tkalec, poznati varaždinski kantautor suvremene duhovne glazbe. Ujedno je to bila prilika hamburškoj publici predstaviti novi album „Ovo nije vrijeme predaje“, koji odiše izvrsnim pjevanjem Antonia Tkalca kao i kvalitetnom produkcijom. Peti je to album kršćanskog glazbenika, koji – kako ističe – od mladih dana je povezan s duhovnom glazbom; u Franjevačkoj crkvi u Varaždinu ponekad i svira tijekom svete mise. 2011. godine hrvatsku je publiku oduševio svojim nastupima na televizijskim natjecanju poznatog formata SUPERTALENT te se probio sve do finala.

Antonio Tkalec je oduševio publiku u Hamburgu kako svojim glazbenim i pjevačkim talentom, tako i s izborom pjesmama, koje tematski obrađuju svakako odnos čovjeka prema vjeri i Bogu, ali i oslikavaju izazove vjernika glede aktualnog društvenog konteksta. Koncertu je uz brojnu publiku nazočio i generalni konzul Kristijan Tušek zajedno svojom obitelji.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja