Budi dio naše mreže

„Nakon dugo godina ustrajne molitve te predanog rada i truda, u Slavoniji otvaramo čak dva Centra za život - jedan u Vinkovcima, a drugi u Vukovaru. Tako ćemo u Hrvatskoj, uz Zagreb, Split i Zadar, imati sada ukupno pet 'Centara za život', objavila je Udruga 'Hrvatska za Život', nositelji hrvatskog dijela velike međunarodne ekumenske molitvene inicijative '40 dana za život'.

/ anh

Centri za život su uredi Udruge “Hrvatska za Život”, inicijative “40 dana za život” te savjetovališta za trudnice i obitelji u suradnji sa stručnjacima, psiholozima, ginekolozima, svećenicima, odvjetnicima i socijalnim radnicima.

Otvorenja će se održati uz prigodni program te mogućnost obilaska njihovih novih prostora kao i upoznavanje s radom krovne udruge i daljnjim planovima za izgradnju kulture života u Slavoniji.

Novi Centar za život – Vinkovci (Foto: Udruga Hrvatska za Život)

Vinkovčani stoga poručuju:

Pozivamo vas na svečani blagoslov prelijepog velikog prostora ‘Centra za život’ – Vinkovci u samom centru grada, u ulici Ivana Gundulića na broju 1, koji će se održati u petak, 19. ožujka, u 17 sati.

“Toliko smo dugo pripremali ovaj prostor i očekivali njegovo otvorenje da je naša radost svakim danom sve veća. Radujemo se i vašem dolasku”, objavili su, dok Vukovarci ističu slično:

Radosna i zahvalna srca pozivamo vas na svečano otvorenje i blagoslov ‘Centra za život’ – Vukovar koji će tako postati peti hrvatski pro-life Centar! Otvorenje će Vukovarci upriličiti u subotu, 20. ožujka, u Ulici 204. vukovarske brigade na broju 15, s početkom u 10 sati.

Novi Centar za život – Vinkovci (Foto: Udruga Hrvatska za Život)

Svi su dobro došli, pozivaju ovi mladi ljudi iz nacionalnog vodstva ovog velikog pokreta koji svoje molitve održava upravo u 33 grada na 35 lokacija jer je u tijeku njihova redovita korizmena kampanja ’40 dana za život’. I tu im se možete pridružiti.

Centar za Život

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja