Budi dio naše mreže

Od petka, 07. prosinca 2018. godine, na dan pete obljetnice smrti fra Zvjezdana Linića pa do blagdana Sveta tri kralja u knjižarama Teovizije korisnici aplikacije Hrvatske katoličke mreže uz predočenje ove objave mogu nabaviti bilo koju knjigu fra Zvjezdana Linića uz popust od 30 posto. Knjižare Teovizije nalaze se na adresma: na Kaptolu 26, Novoj bolnici i Vinogradskoj bolnici u Zagrebu te u kući susreta Tabor u Samoboru.

/ sk

Fra Zvjezdanovo glavno svećeničko poslanje godinama je bilo naviještanje evanđelja i to kroz redovite propovijedi radnim danom, osobito nedjeljom u crkvi sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu, a potom i kroz brojne vjeronaučne susrete s mladima i manje mladima. Kao neiscrpan vrutak duhovnosti etablirali su se seminari duhovne obnove, tečajevi duhovnih vježbi i slično, za sve staleže u Crkvi, koje je u Kući susreta TABOR pri Franjevačkom samostanu u Samoboru, godinama organizirao i održavao.

Osobito su plodonosnim duhovnim sjemenom bili posijani njegovi jedinstveni seminari duhovne obnove u „civilnim“ prostorima (športskim dvoranama). Pastoralno je djelovao i putem medija i pisane riječi, ponajviše u devetnaest knjiga objavljenih u zagrebačkom nakladniku Teovizija.

OVDJE  se možete informirati o svim izdanjima fra Zvjezdana Linića, ali popust od 30 posto može se realizirati samo osobno u knjižarama Teovizije uz predočenje ove objave.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja