Budi dio naše mreže

Hrvatski katolički radio i putnička agencija "Smisao života" nagradili su u petak vrijednim hodočašćima u Lurd i u svetišta Francuske dvoje prijatelja Hrvatskoga katoličkog radija.

/ mp

U programu našeg radija u prisustvu Mije Raka, vlasnika agencije “Smisao života” i Siniše Kovačića, glavnog urednika Hrvatske katoličke mreže,  izvučena su imena dvoje sretnih dobitnika koji će putovati s putničkom agencijom “Smisao života”. Prijateljica HKR-a Ana Karlović putovat će u Lurd, a prijatelj HKR-a Robert Robić hodočastit će svetištima diljem Francuske.

Od srca čestitamo sretnim dobitnicima!

Zahvaljujemo svim prijateljima, od onih upisanih u našim prvim danima emitiranja prije 22 godine, do svih koji nam se svakodnevno javljaju i možda nas tek sada otkrivaju. Neizmjerno ste nam važni i zahvalni smo za svaku molitvenu i materijalnu pomoć koju nam pružate.

Hvala svima na nesebičnoj podršci i ustrajnim molitvama!

Podsjećamo vas i na novi nagradni natječaj. Naime, Hrvatska katolička mreža i putnička agencija “Smisao života” nagrađuju vas i hodočašćem u svetišta Češke za jednu osobu koje će se održati od 27. kolovoza do 30. kolovoza 2019.

Kako biste osvojili ovu vrijednu nagradu, potrebno je poslati nam fotografiju, pisanu uspomenu ili video-uradak koji vas veže uz Hrvatsku katoličku mrežu. Primjerice, možete nam poslati vašu sliku na putovanju iz automobila u kojem slušate Hrvatski katolički radio (naravno u slučaju da niste vozač!) ili kako čitate naš portal.

Uratke šaljite e-mailom na info@hkm.hr do petka, 19. srpnja 2019. u ponoć, a pobjednika nagradnog natječaja objavit ćemo u četvrtak, 25. srpnja 2019.

S nestrpljenjem očekujemo vaše uratke!

O nagradnom natječaju više pročitajte OVDJE.

Detaljnije informacije o hodočašćima u organizaciji putničke agencija “Smisao života” doznajte OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja