Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zlatko-dalic

ZLATKO DALIĆ Sve završim riječima: ‘U tebe se, Gospodine, uzdam‘

"Dragi mladi, morate vjerovati, biti uporni u poslu, čvrsti u svojim nakanama jer uvijek se dobro dobrima vrati. Kada dođu teški trenuci i prepreke najlakše je odustati, nemojte nikada odustati. Borite se i tražite svoj put, dragi Bog će biti uvijek uz nas i pomoći će nam da taj put nađemo, da preskočimo sve prepreke i iskušenja i teški put poručio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić okupljenima na 5. hrvatskom Mladifestu u Sisku.

Izbornik Zlatko Dalić: "Kad uzmem krunicu u ruke ne mogu izgubiti!"

Prva ovogodišnja korizmena tribina održana je u Nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u organizaciji ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici o temi „Promicanje izvrsnosti, zajedništva i domoljublja“ u petak, 10. ožujka u Dvorani Božjeg milosrđa. Gost tribine bio je Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, a moderator tribine novinar i urednik, Branimir Bilić.

ZBOGOM, 2022.! Evo koje su je osobe, događaji i molitve obilježili

Kraj kalendarske godine upućuje nas na to da pogledamo unazad i promotrimo rezultate svoga rada i života, kako bismo krenuli ispočetka i  u novoj godini bili uspješniji. Hvala vam što ste s nama bili protekle godine kroz koju smo dijelili i teške i sretne trenutke, zajedno u izazovnim vremenima. Donosimo pet najčitanijih i najupečatljivijih tekstova na portalu Hrvatske katoličke mreže objavljenih u godini na zalasku.

Svijetom odjeknulo svjedočenje Zlatka Dalića

Svjedočenje hrvatskoga nogometnog izbornika Zlatka Dalića o tome koliko mu vjera pomaže u svakodnevnom životu prenijela je i Catholic News Agency na svom Instagram profilu.

Zlatko Dalić: Vjernik sam i uzdam se u dragoga Boga da će nam vratiti ono što radimo i kako radimo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić već je u nekoliko navrata svjedočio javno vjeru, a o svom odnosu s Bogom nedavno je progovorio na Krku uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. "Puno puta sam rekao i ponovit ću: vjernik sam i uzdam se u dragog Boga da će nam vratiti ono što radimo i kako radimo te da na taj način pokušamo ostvariti uspjeh. Međutim, ako taj uspjeh izostane, važno je dati sve od sebe i igrati za domovinu i s ponosom nositi hrvatski dres", istaknuo je Dalić.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja