Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zena-vrsna

ČEDNOST Neopisiva ljepota žene

"Dama je žena koja zna što ona jest u svojoj biti, kome pripada i kamo ide. Ta spoznaja čini dušu baršunastom, nježnom, otmjenom. Takva duša neizbježno svoju nutrinu iskazuje i vani, bila ona toga svjesna ili ne."

Katarina Matijaca: Moja neprestana borba je da stvarno predam sve svoje u Božje ruke

"Vjera je meni kao disanje. Zapravo, mogu reći da sam vjeru primila kao jedan osnovni princip još od prvih dana svog života. I to ne mislim nakon rođenja, mislim zaista od prvih dana svoga života, od začeća, jer su moji roditelji živjeli vjeru", poruka je Katarine Matijace, majke osmero djece i osnivačice portala Žena vrsna.com, koju je izrekla u emisiji 'Zašto vjerujem' Hrvatskoga katoličkog radija. Tom nam je prilikom otkrila i zašto govori o ‘nasmijanom licu Duha Svetoga’.

SESTRE PO ČEDNOSTI Vrsna žena se treba upitati: Da sad sretnem Isusa bih li odjenula ovu haljinu

Upoznali smo sestre, Splićanke, koje na društvenim mrežama promoviraju čedno odijevanje. Daleko je ono od haljina zakopčanih do grla i svih mogućih predrasuda koje se na prvo čitanje mogu pojaviti. Sestre na poseban način slažu i predlažu modne kombinacije koje su zanimljive, jedinstvene i ženstvene, a istodobno primjerene katoličkim ženama, majkama i curama.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja