Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zeljka-markic

ARGUMENTI U svibnju i lipnju hodat će se za život u 12 hrvatskih gradova

Izgradnja kulture za život u Hrvatskoj, s naglaskom na ovogodišnji Hod za život, obitelj i Hrvatsku, bila je tema Argumenata HKR-a u ponedjeljak 20. ožujka. U emisiji su gostovale dr. Željka Markić, predsjednica Udruge U ime obitelji, Tea Bekavac, majka djeteta kojemu su u trudnoći dijagnosticirali Edwardsov sindrom te Marija Romić, studentica i volonterka Hoda za život. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

Dr. Markić: Ovo je pobjeda majki i očeva, a poraz samovolje nesposobnog Tomaševića!

Udruge U ime obitelji, Hrvatska udruga roditelja odgojitelja (HURO) i Građanska inicijativa "U djeci je budućnost" održale su u utorak ispred Visokog upravnog suda u Zagrebu konferenciju za medije, na kojoj su izrazile svoje zadovoljstvo pozitivnom odlukom Visokog upravnog suda Republike Hrvatske o Zahtjevu za ocjenu zakonitosti općeg akta Odluke o izmjenama Odluke o novčanoj pomoći za roditelja odgojitelja.

Željka Markić: Odluka o privremenom obustavljanju izvršenja ukidanja mjere roditelj - odgojitelj jako je važna

Visoki upravni sud u ponedjeljak, 25. travnja, privremeno je obustavio izvršenje Odluke o ukidanju mjere roditelj - odgojitelj u Zagrebu koja se odnosi na oko 5.800 korisnika obuhvaćenih mjerom. Mjera, koja je trebala stupiti na snagu početkom idućeg mjeseca, ukida se do ocjene njezine zakonitosti, potvrdila je za Hrvatsku katoličku mrežu predsjednica Udruge "U ime obitelji” Željka Markić.

NAKON 18 GODINA Mons. Jorge Ramos odlazi iz Hrvatske

Nova služba mons. Jorge Ramosa bit će u Brazilu. Unutar osobne prelature Opus Dei - koja nosi puni naziv 'Prelatura Svetoga Križa' - za nekoliko mjeseci o. Ramos napunit će 18 godina svoga boravka u našoj zemlji, a trebao bi otići s krajem akademske i školske godine, potvrdio je u razgovoru u Podcastu "55 minuta sa Željkom Markić".

Mons. Vlado Košić: Zidova i crijepova će biti, ako bude nas i vjere!

"Nije mi lako u ovoj situaciji. Pokušavam to podijeliti sa svojim suradnicima, ali i s mladima. Volim doći među njih i to mi daje snagu. Vjerujem da je ova situacija privremena i da će ovo sve brzo proći. Mislim da je naša snaga vjere i duha jača", rekao je mons. Vlado Košić u razgovoru sa Željkom Markić.

„TKO JE ŽEDAN, NEKA DOĐE!“ Održan 2. Mladifest Hrvatska

U ponešto izmijenjenom obliku ovogodišnji Mladifest bio je prožet katehezama, svjedočanstvima kršćanskog života, molitvom, ispovijedi, euharistijom, klanjanjem, pjesmom i plesom te koncertom duhovne glazbe, a svi koji su koji zbog ograničenog broja sudionika nisu mogli sudjelovati program su mogli pratiti putem Facebook stranice i Youtube kanala Mladifesta.

Analiza izbora za 10. saziv Hrvatskog sabora na HKR-u

Rezultate izbora za Hrvatski sabor i moguće koalicije za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske u studiju HKR-a su u ponedjeljak, 6. srpnja, komentirali novinarka i čelnica udruge "U ime obitelji" Željka Markić i profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu Jakov Žižić. Emisiju je uredio i vodio Vlatko Ojvan. U emisiju se javila i nezavisna zastupnica na listi HDZ-a Marijana Petir.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja