Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlc-branimir-budinski

POD KRIŽEM O važnosti donošenja odluka

Prva ovogodišnja emisija Pod križem bila je posvećena novogodišnjim odlukama, a gostovali su vlč. Branimir Budinski, vlč. Nikola Jurković i vlč. Ivica Cujzek.

Emisija fra Stjepana Brčine na HKR-u omiljena među dijasporom i slušana diljem cijele Hrvatske

Sinoćnja emisija fra Stjepana Brčine „Duhovno duhovita večer“ na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR) ujedinila je u molitvi brojne slušatelje iz dijaspore i diljem Hrvatske. Samo na društvenoj mreži Facebook putem profila Hrvatskog katoličkog radija imala je uživo više od 600 pratitelja, a u manje od 24 sata pregledana je i preslušana više od 17 tisuća puta.

POD KRIŽEM Kako slušati i vršiti Riječ pod sjenom Križa?

Vlč. Branimir Budinski u HKR-ovoj emisiji Pod križem razmatra evanđelje u sjeni Križa govoreći o Mariji, Ivanu i našem poslanju po onome što se pod Križem dogodilo. Temelj je svega, istaknuo je vlč. Branimir, slušanje i vršenje (opsluživanje) onoga što nam je Bog naložio vršiti u našem poslanju.

ARGUMENTI Pristojno odijevanje

„Pristojno odijevanje” – bila je tema HKR-ovih 'Argumenata' u četvrtak u posljednjoj emisiji uoči ljetne stanke. Sugovornici su bili bivša ravnateljica Državnog protokola Milada Privora, župnik zagrebačke župe Sv. Josipa radnika vlč. Branimir Budinski i pokretačica Youtube kanala 'Moda bez srama' Sandra Tominac.

Posljednja emisija "Pod križem" ove sezone: utisci i odjeci emisije

Emisija „Pod križem“ započela je svoje emitiranje u jesen 2021. godine. Posebnost emisije je što su sva petorica urednika svećenici: fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na Sv. Duhu, vlč. Nikola Jurković, župnik župe Sv. Jurja u Gornjoj Stubici, vlč. Branimir Budinski, župnik župe Sv. Josipa Radnika u Gajnicama, vlč. Tomislav Šagud, župnik župe Presvetog Trojstva u Prečkom i vlč. Krunoslav Kolar, župnik župe Rođenja Isusova u Zagrebu – Kajzerica.

POD KRIŽEM Priznati grijeh put je u slobodu

Sotona nikoga ne napada izravno, nego izvrće Božje riječi i u čovjekovo srce sije sumnju u Boga. Može li se i kako čovjek oduprijeti zlu, grijehu i napasti bila je tema HKR-ove emisije "Pod križem" koju je 28. ožujka vodio župnik župe sv. Josipa u zagrebačkim Gajnicama vlč. Branimir Budinski.

ARGUMENTI Razmatrati Isusovu muku znači biti izliječen u nutrini

Ususret Nedjelji Muke Gospodnje u Argumentima HKR-a u ponedjeljak 27. ožujka promišljalo se o otajstvu Kristove muke te može li se modernom čovjeku koji ne želi razmišljati o patnji i smrti i koji čini sve da te stvarnosti odmakne od sebe govoriti o Isusovoj stvarnoj muci i trpljenju. Zašto je Isus morao trpjeti i umrijeti? Zašto su brojni sveci intenzivno razmatrali Isusovu muku? Na koji način razmatrati Isusovu muku i kako je ona stvarno izgledala u Argumentima su govorili fra Tomislav Šanko, provincijal Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri sa sjedištem u Zadru, vlč. Ivan Grbešić, duhovnik u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu u Zagrebu i vlč. Branimir Budinski, župnik župe sv. Josipa radnika u zagrebačkim Gajnicama. Urednica emisije je Diana Tikvić.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja