Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vlc-antun-sente-st

Zašto je upravo svibanj Marijin mjesec?

Zašto je mjesec svibanj odabran da bude posvećen Mariji? Mogu li i sama učiniti posvetu Bezgrešnom Srcu Marijinu? Što učiniti ako je Tijelo Kristovo blagovalo dijete koje još nije bilo na prvoj pričesti? Što se čini oko nedoličnog odijevanja na krizmama? Na ta i druga pitanja 29. travnja odgovarao je vlč. Antun Sente, župnik župe sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

HALO, VELEČASNI Zašto sanjamo pokojne?

Zašto sanjam pokojnog supruga i kako se mogu toga osloboditi? Hoće li nam župnik blagosloviti stan iako ne dolazimo redovito na misu? Moli li se Vjerovanje u svakoj misi? Na ova i druga pitanja u petak, 17. prosinca u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" odgovarao je vlč. Antun Sente st., župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela.

HALO VELEČASNI? Može li baka svoje unuče odnijeti na krštenje bez znanja roditelja?

Može li baka teško bolesno unuče odnijeti na krštenje bez znanja njegovih roditelja? Hoće li svećenik krstiti dijete iako djetetova majka živi u izvanbračnoj zajednici? Na ova i druga pitanja u petak, 3. prosinca u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" odgovarao je vlč. Antun Sente st., župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela.

HALO, VELEČASNI! Može li se i bez krsnih kumova?

Treba li se pravoslavni vjernik koji je pristupio Katoličkoj Crkvi ponovno krstiti i krizmati? Treba li intenzivno poraditi na katehezi uloge kumova ili dokinuti kumstva? Na ta i druga pitanja odgovarao je u petak, 5. studenog u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" vlč. Antun Sente stariji, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela.

HALO, VELEČASNI? Je li zapošljavanje "preko veze" grijeh?

Je li grijeh zapošljavanje "preko veze" i smije li žena u Crkvi, u nenazočnosti svećenika, voditi Službu riječi? Na ta i druga pitanja odgovarao je u petak, 24. rujna u emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" vlč. Antun Sente stariji, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela.

HALO, VELEČASNI? Kako izvršiti pokoru i Bogu dati zadovoljštinu za učinjene dvije umjetne oplodnje?

Kako moliti za pokojnog brata koji je preminuo sa samo tri mjeseca? Kako izvršiti pokoru i Bogu dati zadovoljštinu za učinjene dvije umjetne oplodnje? Može li osoba s invaliditetom ući u samostan ili sjemenište? Na ta i druga pitanja odgovarao je u petak, 4. lipnja u emisiji HKR-a "Halo, velečasni?" vlč. Antun Sente stariji, župnik župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja