Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vjeronaucna-olimpijada

DONOSIMO DOŽIVLJAJE Izlet u Dubrovnik najuspješnijih ekipa vjeronaučne olimpijade

Nakon što su posjetili Pelješki most ostali su, kažu, oduševljeni pogledom. "Poput mosta, povezali smo naša srca molitvom krunice i tako sabrani nastavili put prema našem odredištu. Dolaskom u Dubrovnik srdačno su nas primile i ugostile redovnice službenice milosrđa u svom učeničkom domu Paola di Rosa. Da bi naša radost i povezanost bila potpuna, prije zajedničkog ručka, slavili smo svetu misu koju je predslavio don Jure Paponja u koncelebraciji s don Ivanom Zovkom", istaknuli su vjeroučenici i vjeroučitelji nakon izleta

Nadbiskupijski olimpijci susreli kardinala Bozanića

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u utorak u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu pobjednike nadbiskupijske razine natjecanja iz vjeronauka. Ove godine to je bila prilika u kojoj se susreo i s ukupnim pobjednicima na nacionalnoj razini jer je u velikome zadarskom finalu, na proljeće, najbolja škola među osnovcima bila OŠ Eugena Kvaternika iz Velike Gorice, a titulu nacionalnih pobjednika među srednjoškolcima ponijeli su polaznici zagrebačke XV. gimnazije.

Pobjednici vjeronaučne olimpijade u Zadru: "Stvaranje prijateljstva najveća je vrijednost vjeronaučne olimpijade"

Vjeronaučna izvrsnost bila je tema HKR-ovih Novih valova dobrote u utorak, 24. svibnja u kojima su gostovali tajnica Nacionalnog katehetskog ureda HBK Anita Vranić, dugogodišnja članica državnog povjerenstva za provedbu natjecanja te pobjednici državnog natjecanja iz vjeronauka vjeroučiteljica Nataša Čurić, učenica Petra Cerjak iz OŠ Eugena Kvaternika u Velikoj Gorici i vjeroučitelj Velimir Mandić i učenik Filip Kadić iz XV. gimnazije u Zagrebu. Urednica i voditeljica emisije je Snježana Kirinić Grubić.

Valovi dobrote iz Zaprešića zapljuskuju Banovinu

U emisiji "Novi valovi dobrote" u utorak, 14. prosinca gostovale su dobitnice Oskara znanja za 2021. godinu, Laura Leutar i Ana Vuković iz zaprešićke OŠ Antuna Augustinčića, sa svojim vjeroučiteljem Ilijom Nikolićem.

Pobjednici ovogodišnje Vjeronaučne olimpijade zajedno će ljetovati na Korčuli

U HKR-ovoj emisiji "Novi valove dobrote" urednice i voditeljice Snježane Kirinić Grubić, u utorak 8. lipnja, tema je bila Vjeronaučna olimpijada, a gostovali su tajnica Nacionalnog katehetskog ureda HBK Anita Vranić te učenici sudionici Državnog natjecanja iz vjeronauka Paola Jakešević i Josip Šarec.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja