Budi dio naše mreže

Ključna riječ: video

Robert Kurbaša: Nužna nam je revitalizacija ljudskog duha ili nas neće biti

„Dok smo živi moramo osvijestiti da je smrt svojevrsni nastavak života i tada se nećemo morati bojati za ovo danas i ovo sada, već ćemo moći živjeti ovaj trenutak kroz Kristov nauk (...) Etika i moral u glumačkom zanatu ne postoje. Moral kao takav je kategorija koja vas 'kreativno koči' (...) Ja mislim da je cijela ta paradigma loša i da stvari treba resetirati“, naveo je Kurbaša na korizmenoj tribini „Može li kršćanin opstati u nekršćanskom svijetu?“ posvjedočivši da je repertoar hrvatskih kazališta i velikih institucija tzv. teatar krvi i sperme te da je u Hrvatskoj, ali i u glumačkom zanatu uopće potrebna revitalizacija ljudskog duha.

VIDEO Je li misa valjana ako je svećenik u teškome grijehu?

Pogledajte video isječak iz emisije Halo, velečasni? u kojemu vlč. Robert Šreter odgovara na pitanje slušatelja je li misa valjana ako je svećenik u teškome grijehu? Imate li i vi pitanje pišite nam na e-mail hkr@hkr.hr ili ga postavite u SMS poruci na broj 099 460 9988.

''Najteže'' pitanje ovoga Božića

''Lego kockice nisu bitne. Tvoja je obitelj bitna. Ne legići, ne igračke – tvoja obitelj!'', odlučno je odgovorio jedan od dječaka iz kluba ''Metro Atlanta Boys & Girls'' na pitanje koje mu je postavilo ''UP TV''.

Kršćanima na internetu: Mi moramo biti svjetlo u svijetu, a ne odraz svijeta

Fra Casey Cole, osnivač produkcijske tvrtke koja stvara internetski sadržaj za evangelizaciju i katehezu Breaking In The Habit Media, obratio se na svom YouTube kanalu kršćanima interneta pozivajući ih da budu primjer ponašanjem na internetu i društvenim mrežama te da tako dijele istinsku poruku Krista.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja