Budi dio naše mreže

Ključna riječ: svjedocanstvo-majke

SVJEDOČANSTVO MAJKE Zasigurno nemaš pravo oduzeti život pod svojim srcem

Bepo Emanuel koji za mjesec dana puni 4 godine i ima Down sindrom. Stojim ovdje i borim se u ime života sve djece sa Down sindromom, svakog začetog ploda. Hodam protiv najvećeg oblika diskriminacije ljudi sa trećim kromosomom na 21. paru, a to je njihovo ubojstvo još u majčinoj utrobi.

SVJEDOČANSTVO Moje tromjesečno dijete dovelo me bliže Bogu!

Volim promatrati dijete koju mi je Gospodin dao, a jednako tako On uživa u promatranju svoje djece. On svako svoje dijete ima na oku baš svaku sekundu dana, što je nama ljudima nemoguće. Gleda nas od buđenja do počinka s jednakom ljubavlju i zanimanjem.

Svjedočanstvo majke sina oboljelog od leukemije: Kad osjetiš veliku bol, padneš na koljena i vapiš: 'Bože, predajem se u tvoje ruke'

Majka Suzana Radović iz Zadra borila se i predano molila. Molila je i sv. Antu Padovanskog da do njegovog blagdana 13. lipnja, njen sin Marko izađe iz KBC-a Rebro gdje je, liječeći se od leukemije, bio osam mjeseci, od studenog 2018. do lipnja 2019. godine. Još 11. lipnja Suzana nije znala hoće li njen sin sutradan, dan prije Antunova, napustiti zagrebačko Rebro.

Svjedočanstvo naše slušateljice o riječima na HKR-u koje su je umirile u vjeri da će sin ozdraviti

"Veliko hvala svim doktorima, medicinskim sestrama i osoblju koji su bili uz mene cijelo vrijeme, te svim dobrim ljudima koji su pružali potporu u teškim trenucima", poruka je danas osamnaestogodišnjeg Marka Radovića iz Zadra koji je zahvaljujući donoru koštane srži - svojoj četiri godine mlađoj sestri Ivani - pobijedio leukemiju. Redakciji Hrvatske katoličke mreže javila se njihova majka Suzana Radović koja je izrazila želju javno posvjedočiti na svoj način kako su sve to prošli i što je dobri Bog pokazao i očitovao u njihovoj obiteljskoj borbi s ovom opakom bolešću.

Svjedočanstvo trudnice koja nije pobacila: "Znala sam po nekoliko dana ne jesti kako bi moj sin imao hrane"

Udruga "Hrvatska za život" predstavila je u utorak u emisiji "Argumenti" Hrvatskoga katoličkog radija program 13. molitvene kampanje "40 dana za život" u organizaciji Inicijative "40 dana za život". Nakon emisije, u redakciju Hrvatske katoličke mreže zaprimljeno je svjedočanstvo majke (podaci poznati redakciji) kojoj je udruga "Hrvatska za život" pomogla u najtežim trenutcima njezina života. Njezino svjedočanstvo prenosimo u cijelosti.

ZAŠTITA NEROĐENIH Ginekolog Zmijanović: Mi očevi moramo biti iskreni, nježni, postojani

"Puno puta sam čuo od žena koje govore da su uvijek u životu bile protiv pobačaja, ali sad nemaju izlaza, moraju to napraviti. Protive se tome, ali pristaju na to. U dubini njihove duše još tinja vatra, trska još nije potpuno prelomljena (usp. Iz 42, 3). Sad njima treba naša pomoć." Riječi su to šibenskog ginekologa dr. Ivana Zmijanovića. Za Hrvatsku katoličku mrežu promišlja o ulozi muškarca u zaštiti života kroz potresno svjedočanstvo majke dvoje djece koja je u 40.-toj godini života ostala trudna s trećim djetetom i bila u napasti pobaciti. Dr. Zmijanović spasio je živote 50-tak novorođenčadi, nagovorivši majke da ih ne pobace.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja