Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sveti-ivan-pavao-ii

DOMAGOJ PEJIĆ Današnju, 17.obljetnicu smrti, želio sam dočekati i obilježiti ovdje, u njegovom gradu

Domagoja Pejića, dugogodišnjeg djelatnika Hrvatskog katoličkog radija, mnogi pamte po hodočašću 2004. godine kada se uputio pješice iz Zagreba u Rim, u sklopu projekta "1000 kilometara za Papu", s nakanom da papi Ivanu Pavlu II. čestita 84. rođendan i zahvali mu u ime svih Hrvata katolika za sve što je učinio za hrvatski narod. Pejić je ovih dana po trinaesti put hodočastio u Krakow kako bi obilježio sedamnaestu obljetnicu smrti pape Ivana Pavla II.

Sv. Ivan Pavao II.: Život kao ispit

"Ovaj život nije cjelina konačno zatvorena između datuma rođenja i datuma smrti. Otvorena je posljednjemu ispunjenju u Bogu", poručio je Ivan Pavao II. sveučilištarcima 1979. godine.

Ivan Pavao II.: Nemam više nikoga na ovome svijetu

Na današnji dan prije 80 godina (18.veljače 1941.) u malom podrumskom stanu u Krakowu preminuo je umirovljeni vojni časnik Karol Wojtyla, otac budućeg pape. Za Ivana Pavla II. bio je to najteži trenutak u životu. Tekst Domagoja Pejića prenosimo iz njegove knjige "Rođen sam u Wadowicama".

Misli svetog Ivana Pavla II. za plodonosno došašće

Kroz svoje brojne homilije sveti Ivan Pavao II. ostavio nam je brojne poruke za blagoslovljen došašće. Osim toga, podsjeća nas da se u došašću trebamo pripremiti ne samo za Kristovo rođenje u našim srcima, već i za Kristov drugi dolazak.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja