Budi dio naše mreže

Ključna riječ: svecenik

Biskup Fulton Sheen o ređenju žena

Pogledajte kako je poznati biskup na jednostavan i zanimljiv način objasnio zašto samo muškarci mogu pristupiti sakramentu ređenja.

Ni svjesni nismo kolika je uloga svećenika u našem životu

"Zato, kroz ovo milosno vrijeme iščekivanja i pripreme za dolazak malenog Isusa u svoje molitve stavimo srca svih svećenika koji unatoč svim nerazumijevanjima, naporima i poteškoćama i dalje neumorno i odvažno navještaju Riječ Božju i kao odabrani i pozvani ostaju vjerni svome pozivu", napisala je školska sestra franjevka Krista Kralja Mostarske provincije s. Ivana Klara Čuić na svojim društvenim mrežama.

Svećenik koji je mislio da je propao

Nakon mise na kojemu je bilo tek nekoliko ljudi, ovog svećenika opljačkala su i pretukla dva lopova koji su mu ukrali torbu u kojem je bila njegova Biblija i druge vrijedne stvari. Dolaskom u župnu kuću i previjanjem rana opisao je taj dan kao "najtužniji dan svoga života, neuspjeh službe i najneplodniji dan karijere; ali... nema veze, sve radim s Bogom i za Njega."

Svećenik pomogao u porodu blizanaca

Mladi svećenik nedavno je pomogao unesrećenoj beskućnici na svijet donijeti dva mlada života. Nevjerojatnu priču podijelio je s portalom Catholic Extension, pitajući se što mu je Bog pokušavao reći kroz to izvanredno iskustvo.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja