Budi dio naše mreže

Ključna riječ: strah

Prijeći iz očaja u nadu

Očaj se javlja kada se previše oslanjamo na vlastite sposobnosti, a ne na Božji plan za našu vječnu sreću.

Olako odustajete? Ova će vas priča ohrabriti

Gledate li možda samo u prepreke koje vam predstoje do cilja? Ako da, onda niti ne čudi što se ne možete motivirati i krenuti naprijed. U tom slučaju nije čudno što nikako ne možete napustiti svoju "comfort zonu".

Strah i tjeskoba su temeljni osjećaj koji preplavljuje ljude današnjice

Neki ljudi nas vjernike mogu smatrati neozbiljnima zbog te nade u bolju budućnost. Međutim, možda oni onda vjeruju u kaos, nered, u katastrofu kao smisao sadašnjih događaja. Izvlačeći se od odgovornosti za izgradnju društva oni nalaze utočište u rezignaciji i bježanju od života u različite oblike distrakcija. Mi ne smijemo to činiti.

S DRUGE STRANE OGLEDALA Pozvani smo povesti brigu o sebi

Povjerenjem protiv straha bila je tema emisije HKR-a "S druge strane ogledala" u kojoj je 4. listopada gostovao predsjednik Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja (HRD BiOS) doc. dr. Josip Bošnjaković.

S DRUGE STRANE OGLEDALA Kako se osloboditi straha?

Strah i povjerenje bila je tema emisije HKR-a "S druge strane ogledala" u kojoj je 20. rujna gostovao predsjednik Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja (HRD BiOS) doc. dr. Josip Bošnjaković.

Ne bojte se biti Božji

Svi su uvijek u ovom vremenu u potrazi za lagodnim i što boljim životom. To nam se svakodnevno nudi kao model u kojem trajno bježimo od stvarnosti koje su nam stvaraju nelagodu.

Čak su i sveci trebali nadvladati sumnju

Put svetosti često je težak, često nedostaju znakovi koji bi nas uvjerili u naš smjer, ali Bog je s nama na našem putovanju, pomažući nam na svakom koraku.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja