Budi dio naše mreže

Ključna riječ: prvi-hod-svetog-antuna

Dođite na drugi Antunovski hod mladih!

Drugi Antunovski hod mladih održat će se u subotu, 6. lipnja u organizaciji župa sv. Antuna sa Svetog Duha i iz Sesvetskih Sela te Centra za zvanja OFMConv. Prošle godine su mnogobrojni mladi hodočasnici hodali od svetišta sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu sve do svetišta sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

Pogledajte kako je izgledalo na prvom Antunovskom hodu za mlade

Prvi „Antunovski hod za mlade" održan je u petak. Naime, mnogobrojni mladi hodočasnici hodali su od svetišta sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu sve do svetišta sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Na Trgu bana Josipa Jelačića održan je igrokaz putem kojeg su mladi vjernici komunicirali prisutnima snagu svoje vjere.

Fra Stjepan Brčina najavio prvi Antunovski hod: Dobrodošli su svi koji žele, moliti, evangelizirati, svjedočiti i družiti se

"Budi mlad, budi jak, budi radostan. Hodaj s nama jer sveti Ante je cool", stoji u pozivu na prvi "Hod svetog Antuna" koji će se održati ovoga petka u organizaciji župa sv. Antuna sa Svetog Duha i iz Sesvetskih Sela te Centra za zvanja OFMConv. Na prvom Antunovskom hodu mladi će prijeći put od svetišta sv. Antuna na zagrebačkom Svetom Duhu do svetišta sv. Antuna u Sesvetskim Selima.

Prvi Antunovski hod za mlade

"Budi mlad, budi jak, budi radostan. Hodaj s nama jer sveti Ante je cool", stoji u pozivu na prvi "Hod svetog Antuna" koji će se održati 7. lipnja u organizaciji župa sv. Antuna sa Svetog Duha i iz Sesvetskih Sela te Centra za zvanja OFMConv.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja