Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pleternica

MOLITVA Ivana Pavla II. Gospi od Suza

Blagdan Gospe od Suza slavi se u ponedjeljak, 31. kolovoza, a Marijini štovatelji hodočaste u svetište Gospe od Suza u Pleternici. Središnje hodočasničko euharistijsko slavlje u 19 sati prigodom 65. obljetnice štovanja Gospe od Suza u Pleternici predvodi dijecezanski biskup Antun Škvorčević. Na završetku misnog slavlja uslijedit će procesija s likom Gospe od Suza. Tom prigodom donosimo molitvu Gospi od Suza pape Ivana Pavla II.

Mario Katić: Ljepotu Slavonije želim donijeti u vaše domove

O bogatstvima Slavonije napisane su mnoge pjesme i priče. Ravnica je hranila i prehranila nebrojeno ljudi, a njezina povijest obilježena je mnogim kulturnim spomenicima i objektima. Projekt povjesničara Maria Katića i snimatelja Domagoja Katića u vaše domove donosi dašak povijesti i Slavonije kakvu ne poznajete.

Pleternica - mjesto Božje milosti i velikih iznenađenja

"Došli smo u Pleternicu bez očekivanja velikog koncerta. Nekako smo razmišljali da će s nama na koncertu sudjelovati 500 osoba. Kako li nas je Bog iznenadio. Na svakom koraku nailazili smo na profesionalan pristup reklamiranja koncerta duhovne glazbe. Znam da su ljudi navikli da se koncerti inače reklamiraju na određen način, ali kad se takva vrsta reklame primijeni za koncert duhovne glazbe, onda je to Božja pobjeda”, rekao je glazbenik Alan Hržica za Hrvatsku katoličku mrežu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja