Budi dio naše mreže

Zbor mladih Lacrima iz župe sv. Nikole biskupa u Pleternici, zahvaljujući potpori grada Pleternice i Rockoko studija te producenta Tihomira Ivanetića, snimio je spot i pjesmu “Tebi, Gospo Pleternice”.

/ mp

Ovom pjesmom i popratnim spotom zaokružili su jednu simboličnu priču koja je započela 2007. godine kada je župljanka Marijana Ćiško osmislila tekst i glazbu za pjesmu.

Ostvarenje ideje o snimanju pjesme dokaz je Božje providnosti. Budući da su i sami htjeli realizirati taj projekt, kako kažu, bili su izuzetno sretni kada je Domagoj Katić predložio da snime tu pjesmu kako bi on zajedno s Marijem Katićem za nju mogao snimiti spot koji je premijerno prikazan tijekom devetnice Gospi od Suza u njezinom svetištu u Pleternici.

Spot prikazuje djevojčicu koja se tijekom odrastanja unatoč različitim životnim okolnostima uvijek vraćala Gospi od Suza.

Ono što spot čini još posebnijim jest činjenica da su glumci u spotu aktivni pleternički župljani pa su članovi zbora na taj način htjeli zahvaliti svima koji obogaćuju župu na bilo koji način.

“Nadamo se da će svatko tko bude slušao ovu pjesmu shvatiti zašto se uvijek vraćamo našoj pleterničkoj Gospi od Suza!”, poručuju članovi zbora.

Zbor mladih Lacrima inače aktivno sudjeluje u radu Župe te animira brojne župne aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja