Budi dio naše mreže

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" objavila je novi video za pjesmu "Ja trebam te". Pjesmu možete poslušati u nastavku.

/ Ivana Markić

Mnogi s nestrpljenjem čekamo da Božja pobjeda objavi novu pjesmu kako bismo ju rado slušali i tako slavili Gospodina. Na našu radost nastavljaju objavljivati snimke posebnih trenutka s Večeri slavljenja. Nedavno su objavili pjesmu s Večeri slavljenja ‘Gore srca‘ koja je održana 14. listopada 2023. na splitskim Gripama pod nazivom “Svi moji izvori/Prva ljubav”.

Nakon izvedbe pjesme “Silan Bog” i posebnog molitvenog trenutka  uslijedila je pjesma “Svi moji izvori” koja je dotaknula srca mnogih što se jako osjetilo u dvorani. Za tekst i glazbu zaslužni su Petar Buljan i Romana Bilaver.

Drago nam je da nisu tu stali već nam ovog puta donose pjesmu “Ja trebam te”. Ova pjesma izvedena je nakon svima dobro poznate pjesme “Gospode, trebam te” gdje su prisutni još jednom zajedno izražavali želju svog srca da budemo bliže Bogu, da imamo više Isusa, više Njega u svojim životima.

Radi se o refrenu pjesme autorice Kelly Carpenter. Iako pjesma nije posve poznata u Hrvatskoj ljudi su je u dvorani nevjerojatno brzo prihvatili i srcem odgovorili na nju. Filip Jozić je tad preuzeo i poveo slavljenje uz zaziv istaknutog refrena.

A kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Pjesmu svi moji izvori poslušajte ovdje:

Prisjetimo se kako je to bilo u Splitu na Večeri slavljenja:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja