Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pastoral-osoba-s-invaliditetom-i-njihovih-obitelji-varazdinske-biskupije

SVJEDOČANSTVO Premda slijepa i gluha, raduje se životu: Boga nosim u srcu, On je moj najbolji prijatelj!

Unatoč tome što je zbog bolesti potpuno oslijepila i oglušila, Karolina Perec raduje se svakom novom danu i traži Božju prisutnost kroz susrete s prijateljima, pisanje pjesama i izradu rukotvorina. "Vjerujem da mi je Bog dao snagu da se nosim sa svim poteškoćama i bolestima koje su me snašle. On me hrabri da ne bih klonula do kraja. Vjerujem da me samo Isus može spasiti i ozdraviti. Ako ništa drugo, On mi daje snagu da se nosim sa svim poteškoćama", posvjedočila je za Hrvatsku katoličku mrežu ova hrabra žena.

Počele prijave sudionika za "Ljeto s Isusom 2021."

"Pandemija je i nas potaknula na neke nove ideje i programe upravo stoga što smo s osobama s invaliditetom kroz cijelo ovo vrijeme radili na online način i prepoznala se potreba da se susretnemo uživo", rekao je vlč. Leonardo Šardi, predsjednik Povjerenstva Zagrebačke crkvene pokrajine za osobe s invaliditetom u emisiji "Argumenti" HKR-a te najavio program "Ljeto s Isusom 2021.".

VIDEO Vlč. Leonardo Šardi: Gradimo li svoj život na čvrstoj stijeni ili na pijesku?

Velečasni Leonardo Šardi povjerenik je za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, a u svojem obraćanju preko Facebook stranice Pastorala osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije u večernjoj molitvi govorio je o Božjoj riječi i poticajima vođenim Duhom Svetim kojima Gospodin želi progovoriti danas.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja