Budi dio naše mreže

Ključna riječ: parlamentarni-izbori-2020

Kako na izborima zaokružiti veće dobro?

Kako odlučiti kome dati svoje povjerenje na predstojećim parlamentarnim izborima? Koja znanja i tradicije nam mogu pomoći da kvalitetnije razlučujemo između toliko različitih opcija?

U svakoj političkoj opciji postoje dosljedni vjernici

Je li vjeri i vjerskim istinama mjesto u politici? Trebamo li očekivati i tražiti od političara da svoja uvjerenja, svoju religiju, vjeru aktivno uključuju u rad za opće dobro? Neka su od pitanja o kojima se u utorak razgovaralo u HKR-ovoj emisiji 'Argumenti'. Gosti emisije bili su su Mate Mijić, politički analitičar i komunikacijski konzultant, Tihomir Dujmović, kolumnist i publicist te Ivan Hrstić, novinar N1 televizije i kolumnist Večernjeg lista.

Sadržaji u medijima će igrati veliku ulogu u predizbornoj kampanji u Hrvatskoj

Nadolazeća predizborna kampanja u "postkorona" vremenu, uoči parlamentarnih izbora 5. srpnja, te koliki će biti utjecaj društvenih mreža i hoće li glasačima biti važni predizborni programi – bila je tema HKR-ovih "Argumenata" u četvrtak čiji su sugovornici bili dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment dr. Damir Jugo te komunikacijski stručnjak i politički konzultant Marko Rakar.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja