Budi dio naše mreže

Ključna riječ: obnova-u-duhu-svetome

Čudesno ozdravljenje hrvatskog reprezentativca po zagovornoj molitvi ODS-a

Bio je to jedan od nacionalnih 'susreta zajedništva' Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetome (KKODS), ali u digitalnim uvjetima. U redovitim uvjetima okupljao je njih tisuće iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine na susretu koji se inače održavao u Međugorju, no ovaj je isto tako bio značajan jer je okupio respektabilnih oko 1000 sudionika na Zoom platformi i još nekoliko stotina članova karizmatske obnove koji su susret pratili na YouTubeu, a molilo se naravno tom prigodom i za ozdravljenje oboljelih prisutnih što je inače praksa na ovakvim susretima.

Oluja je gotovo srušila branu i ugrozila selo, ali onda se dogodilo nešto nevjerojatno!

"Svi smo svjesni važnosti zajedništva, no potrebno je preispitati koliko doista živimo zajedništvo. Pitanje koje si možemo postaviti jest molimo li svaki dan, ulazimo li svaki dan u molitvu za zajedništvo. Kada rastemo u zajedništvu s Bogom, raste i naše zajedništvo s drugima; ono je plod odnosa s Bogom", istaknuo je nacionalni koordinator Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom Damir Zukan promišljajući o snazi zajedništva.

Prva autorska pjesma zajednice Nazaret: Glazba nam pomaže da otvorimo srca i predamo se Bogu!

Molitvena zajednica mladih Nazaret iz Zagreba ovih je dana predstavila svoju prvu autorsku pjesmu pod nazivom "Tko sam ja za Tebe" te tako hrabro zakoračila na bogatu scenu duhovne glazbe u Hrvatskoj. "Voljeli bismo da zajednica Nazaret i kroz glazbu donese Isusa ljudima, da bude mjesto okupljanja novih mladih duša, novih Nazarećana", poručili su te za Hrvatsku katoličku mrežu progovorili voditelj zajednice Antonio Jelinić i voditelj slavljeničkog tima Ivan Borovec.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja