Budi dio naše mreže

Ključna riječ: obitelji

Ne dajte da vam svijet ukrade radost očinstva!

''Zašto bi netko želio imati više od dvoje djece!?'' Pretpostavka je, uglavnom, da je treće dijete 'pogreška', da se 'dogodilo'. Hoću reći: Pa, dokazana je stvar da djeca smetaju, nije li? Zaboravite što svijet kaže i pročitajte tekst koji slijedi! Sve blagodati prođu, ali djeca su nagrada koja će trajati zauvijek!

Dr. Emerson Eggerichs: Što znači bezuvjetno voljeti svoje dijete

Bezuvjetna ljubav znači da dajemo svojoj djeci dar ljubavi i poštovanja bez obzira na to jesu li ga ona zavrijedila ili ne. Ne radi se o tome što ona jesu ili nisu učinila, nego o tome na što nas Bog poziva. Iz osobnog iskustva i iz iskustva kontakta s tisućama supružnika i roditelja znam da je nemoguće savršeno voljeti bezuvjetno. Moram naučiti (točnije, još uvijek učim) voljeti svoju djecu bezuvjetno…

Molitvena zajednica Srce Isusovo: Oni mole, ali i konkretno pomažu!

"Cijeli rad službe predivno je svjedočanstvo puno iznenađenja i milosti. Više puta se dogodilo da je netko izrekao potrebu obitelji o kojoj brine, a drugi član službe odgovorio na tu potrebu jer je u tom trenutku imao baš taj predmet za darivanje. Kroz rad službe primjećujemo Božju providnost koja nas prati na svakom koraku u svakom danu", za Hrvatsku katoličku mrežu posvjedočila je Jelena Sabljak.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja