Budi dio naše mreže

Ključna riječ: o-kresimir-josip-bahmec

O. Krešimir Josip Bahmec uputio snažnu poruku mladima

Mladi ste i poletni ali stanite malo, zahvalite, pogledajte u nebo. Znam, mrak je ali Bog vas i sada gleda očima svjetla. Tamo negdje među zvijezdama. Mahnuo je zvijezdom padalicom sa zapada, jeste li vidjeli, da to je bio On!

O. KREŠIMIR JOSIP BAHMEC Nekada nemamo druge nego izbor - izdati ljude ili Krista

Molite za nas i ne zaboravite da Bog nije odabrao anđele za svećenike nego ljude. Da doista želimo biti sveti a tako je teško, tako je trnovit put. Toliko nam treba vaše pomoći i razumijevanja. Molitve i žrtve. Ne možemo sami ništa. Samo zajedno s vama, s Bogom. Dug je put. Ali isplati se žrtve, isplati se umirati svaki dan. Makar za jednu dušu potrošiti cijeli život.

Bože, nemam plana niti konkretnih odluka osim da me ti vodiš iz dana u dan

"Iznenadi me ujutro, u podne, navečer. Probudi me. Pozovi me bliže sebi. Po ljudima, dobrima i manje dobrima. Koji te vole i koji još ne znaju da te vole i da ti njih jako voliš." Pročitajte objavu koju je na svojem Facebook profilu postavio karmelićanin Krešimir Josip Bahmec. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

O. KREŠIMIR JOSIP BAHMEC Napokon dolaze muškarci spremni na borbu za Boga i za obitelj

"Bog je probudio muško i pustio kao jak vjetar da napokon zapuše Crkvom, da nas osvježi muževnošću, snagom vjere, mišićima Duha, brižnošću očeva koji ljube i vole....dočekali smo, probudili su se, ne kleče samo, već stupaju, tiho, tiho da ne probude djecu ali snažno da pakao drhti i plače od muke, jer dolaze, napokon dolaze momci spremni na borbu za Boga, za obitelj". Pročitajte objavu koju je na svojem Facebook profilu postavio karmelićanin Krešimir Josip Bahmec. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Želiš moliti? Zašto onda tražiš ugode?

Idi na posljednja mjesta. Gdje su odbačeni i prezreni. Tamo ćeš Ga naći. Tamo će se roditi tvoja molitva. Isus? On će sve tvoje boli uzeti na sebe, svaku suzu obrisati s tvoga lica i posjesti te uza se u Kraljevstvu svome na Nebu. Do tada kraljuj sa siromasima na zemlji.

Sjeti se čovječe kada griješiš teško da bičuješ Isusa

Sjeti se grijeha čovječe i zaplači danas nad Mukom Isusa i bolima Marijinim. Danas kada otajstveno Isus biva predan i odveden. Poradi tvoga grijeha. Sjeti se čovječe i obrati se. Pusti suzu za Bogom. Plači sa Majkom da ti srce omekša i postane hram štovanja Boga. Da bude izvor ljubavi za gladne ljubavi i ranjene grijehom. Sjeti se grešniče Ljubavi Boga. I ne zaboravi. Nikada.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja