Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nova-eva

Moćna Djevica protiv zla

Sve što Marija čini intimno je povezano s Kristom, njezinim Sinom. Svoju volju podređuje Ocu kao službenica Gospodnja. Od trenutka utjelovljenja do Kristove smrti na križu, Majka je uz Sina i dijeli svaki trenutak smrtonosnog sukoba. Tko je odlučniji, nepopustljiviji i neumorniji od majke kada se radi o spasenju njezina vlastitog djeteta?

NOVA PJESMA Amorose - Kralj Isus

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu slavljeničku pjesmu “Kralj Isus”. Riječ je o prijevodu pjesme “King Jesus” Brooke Ligertwood.

Marija - nova Eva

Marija iz Svetog pisma uzor je dublje vrste vjere, a koju ponovno očituje u Kani. Nije mogla znati što će Isus učiniti, ali vjerovala je - kao i uvijek - da će se, ako se stavimo u Njegove ruke i poslušni Njegovim riječima, sve dobro dogoditi, čak i ako stvari ne ispadnu kao izvorno bismo željeli.

NOVA PJESMA Amorose - Yeshua (Moj je ljubljeni) / Oče naš

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu pjesmu “Yeshua (Moj je ljubljeni)”. Riječ je o prijevodu pjesama “Yeshua” Alessandra Vilas Boasa i “Our Father” Marcusa Meiera, dok je za popularni medley zaslužan Jesus Image.

Poslušajte prekrasnu pjesmu "Darovi ljubavi"

Uoči blagdana Tijelova, 2. lipnja na YouTube kanalu Nove Eve, Grupa Oton iz Pule predstavila je svoju autorsku pjesmu „Darovi ljubavi“ koja prikazuje i veliča svaki primljeni dar od Boga, a nadasve Euharistiju.

Jeste li znali da je Bog raskošan?

Jeste li znali da je Bog raskošan, pitanje je koje je svima postavio don Damir Stojić u novom video-projektu Nove Eve "Don Damir odgovara" i istaknuo da bismo vidjeli Božju raskošnost trebamo pogledati u ogledalo.

VIDEO Sv. Josip zaštitnik sretne smrti

Na YouTube kanalu Nove Eve objavljen je deveti i ujedno zadnji video iz niza videa o svetom Josipu o kojem govori don Damir Stojić. U novom video don Damir Stojić promišlja o svetom Josipu zaštitniku svete smrti. "Upoznajte ovog velikog svetca i zaštitnika sveopće Crkve. Zaronite s nama u dubinu njegove osobnosti i otkrijte zašto je on važniji nego što ste mislili", poručuje don Damir Stojić.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja