Budi dio naše mreže

Amorose objavile novu pjesmu pod nazivom "Na tvojoj strani". Radi se o dugoiščekivanoj pjesmi koja se mogla čuti na molitveno-evangelizacijskim susretima i koja je pomogla mnogima produbiti odnos s Bogom.

/ im

Na veliko iznenađenje svih, na kanalu Nove Eve ponovno je osvanula nova pjesma Amorosa pod nazivom ”Na tvojoj strani”. Možemo primijetiti kako se nastavlja niz akustičnih pjesama ovog katoličkog benda koji zaista neumorno radi kako bi Boga donio u svačiji dom, piše Laudato.

Ovoga puta radi se o pjesmi koja duboko zadire u osobni odnos svakog pojedinca s Ocem. O ljubavi koja je svima ‘ničim zasluženim’ darovana. ”Božja se ljubav prema Izraelu uspoređuje s ljubavlju oca prema sinu, i jača je od majčinske ljubavi prema djeci.” (KKC, br. 218-221). Bog ljubi svoj narod više nego muž svoju ženu; Božja će ljubav pobijediti i najgoru nevjeru; ići će do najdragocjenijeg dara: ”Bog je tako ljubio svijet da je dao svoga Sina Jedinorođenca” (Iv 3,16).

”Ničim zaslužena Božja ljubav. Izrael je, zahvaljujući prorocima, shvatio, da ga Bog iz ljubavi nikad nije prestao spasavati i praštati mu nevjeru i grijehe.” (KKC, br. 218-221)

”Točno ta ljubav može se osjetiti u ovoj pjesmi koja je ispjevana iz perspektive Boga Oca. Ta očinska ljubav koja nas tješi daje nam nadu i vodi nas svakim danom da slijedimo Njegov nauk. Kroz ovu pjesmu i mi same smo mogle osjetiti kako se naš odnos s Ocem koji je na Nebesima produbljuje.” ispričale su Amorose.

Bogu zahvalne, Amorose predstavljaju još jednu pjesmu koja će zasigurno pridobiti mnogo srdaca žednih ljubavi, žednih Očeve blizine.

Pjesmu poslušjate ovdje!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja