Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mons-zlatko-koren

Djeca su razlog radosti, nadahnuće pjesmi!

"Dopustiš li ovom svjetlu da prodre u tvoje srce, možeš si tada zamisliti da si sasvim i potpuno voljen, da ljubav sve u tebi čini vrijednim ljubavi. To je konačna Božja ljubav koja ti dolazi ususret. Plamen simbolizira ono duhovno, ono što se uzdiže prema nebu. Goruća svijeća slika je naše molitve", neke su od misli mons. Korena.

HALO, VELEČASNI? Je li grijeh ako tijekom molitve krunice zaspim?

O poteškoćama u molitvi krunice, svetogrdnim mislima, Cvjetnici bez blagoslova maslinovih grančica te mnogim drugim pitanjima vjernika i slušatelja Hrvatskoga katoličkog radija, u emisiji "Halo, velečasni?" govorio je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

HALO, VELEČASNI? Što je vjernicima činiti dok nema misa s narodom?

Kako postupati u vremenima bez misa s narodom? Može li se Saboru predložiti da se hrvatski narod opet povjeri Presvetoj Krvi Kristovoj? Na ta i druga pitanja u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" 20. ožujka odgovarao je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

HALO VELEČASNI? Smije li se na post jesti jaja i mlijeko?

Smije li se na post jesti jaja i mlijeko? Zašto se mijenjaju obrasci po kojima se u crkvama moli križni put? Postoji li negdje blagoslov trudnoće i trudnica? Na ta i druga pitanja u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!", 6. ožujka odgovarao je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja