Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mons-zlatko-koren

HALO, VELEČASNI? Je li grijeh ako tijekom molitve krunice zaspim?

O poteškoćama u molitvi krunice, svetogrdnim mislima, Cvjetnici bez blagoslova maslinovih grančica te mnogim drugim pitanjima vjernika i slušatelja Hrvatskoga katoličkog radija, u emisiji "Halo, velečasni?" govorio je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

HALO, VELEČASNI? Što je vjernicima činiti dok nema misa s narodom?

Kako postupati u vremenima bez misa s narodom? Može li se Saboru predložiti da se hrvatski narod opet povjeri Presvetoj Krvi Kristovoj? Na ta i druga pitanja u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!" 20. ožujka odgovarao je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

HALO VELEČASNI? Smije li se na post jesti jaja i mlijeko?

Smije li se na post jesti jaja i mlijeko? Zašto se mijenjaju obrasci po kojima se u crkvama moli križni put? Postoji li negdje blagoslov trudnoće i trudnica? Na ta i druga pitanja u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!", 6. ožujka odgovarao je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

HALO VELEČASNI? Može li žena dijeliti pričest?

Može li žena pomoći svećeniku u dijeljenju pričesti? U kojem bi se razredu trebalo ići na krizmu? Na ta i druga pitanja u emisiji HKR-a "Halo, velečasni!", 7. veljače odgovorio je župnik župe sv. Blaža iz Zagreba mons. Zlatko Koren.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja