Budi dio naše mreže

Ključna riječ: molitva-za-domovinu

Molitva sv. Josipu za Domovinu

Povodom tridesete obljetnice priznanja Republike Hrvatske od strane Svete Stolice izmolite molitvu za Domovinu zagrebačkoga nadbiskupa i kardinala Franje Kuharića, koju je 19. ožujka 1988. molio u Svetištu sv. Josipa u Karlovcu.

Molitva za domovinu bl. Alojzija Stepinca

"Zdravo, presveta Djevice i Majko Božja Marijo, moćna zaštitnice naše domovine Hrvatske!" Ovu divnu molitvu za našu domovinu sastavio je bl. Alojzije Stepinac. Zajedno s njim u molitvi na današnji dan sjetimo se žrtve hrvatskih branitelja i svih koji su dali svoje živote za slobodu Lijepe naše.

Molitva sv. Josipu za domovinu kardinala Kuharića

Izmolite molitvu sv. Josipu za domovinu, koju je sastavio kardinal Franjo Kuharić i 19. ožujka 1988. molio u Svetištu sv. Josipa u Karlovcu. Naime, te se godine obilježavala 300. obljetnice izbora sv. Josipa za nebeskog zaštitnika naše domovine.

Počinje tridesetodnevnica za hrvatski narod u domovini i svijetu!

Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom pokrenula je 2015. godine tridesetodnevnicu misa za hrvatski narod u domovini i svijetu i za našu domovinu Hrvatsku. Ovogodišnja tridesetodnevnica počinje u ponedjeljak 6. srpnja i završava u utorak 4. kolovoza, uoči dana Domovinske zahvalnosti.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja