Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mladomisnici-2022

MLADOMISNICI 2022. Upoznajte budućeg svećenika Domagoja Koružnjaka

Za svećenike će posljednje subote u svibnju biti zaređeni Krešimir Babić, Petar Belina, Mate Cikoja, Domagoj Koružnjak, Antonio Kovačić, Patrik Paulić, Filip Šešek i Ivan Vujević, a više o mladomisniku Domagoju Koružnjaku možete doznati u nastavku.

MLADOMISNICI 2022. Upoznajte budućeg svećenika Filipa Šešeka

Za svećenike će posljednje subote u svibnju biti zaređeni Krešimir Babić, Petar Belina, Mate Cikoja, Domagoj Koružnjak, Antonio Kovačić, Patrik Paulić, Filip Šešek i Ivan Vujević, a više o mladomisniku Filipu Šešeku možete doznati u nastavku.

MLADOMISNICI 2022. Upoznajte budućeg svećenika Petra Belinu

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodit će u subotu, 28. svibnja 2022. godine u 10 sati u župnoj crkvi sv. Ivana XXIII., pape u zagrebačkoj Dubravi svečano euharistijsko slavlje tijekom kojeg će za svećenike zarediti osmoricu dijecezanskih kandidata, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

MLADOMISNICI 2022. Upoznajte budućeg svećenika Ivana Vujevića

Za svećenike će posljednje subote u svibnju biti zaređeni Krešimir Babić, Petar Belina, Mate Cikoja, Domagoj Koružnjak, Antonio Kovačić, Patrik Paulić, Filip Šešek i Ivan Vujević, a više o mladomisniku Ivanu Vujeviću možete doznati u nastavku.

MLADOMISNICI 2022. Upoznajte budućeg svećenika Krešimira Babića

Za svećenike će posljednje subote u svibnju biti zaređeni Krešimir Babić, Petar Belina, Mate Cikoja, Domagoj Koružnjak, Antonio Kovačić, Patrik Paulić, Filip Šešek i Ivan Vujević, a više o mladomisniku Krešimiru Babiću možete doznati u nastavku.

MLADOMISNICI 2022. Upoznajte budućeg svećenika Matu Cikoju

Posljednje subote ovoga mjeseca za svećenika će biti zaređeni Krešimir Babić, Petar Belina, Mate Cikoja, Domagoj Koružnjak, Antonio Kovačić, Patrik Paulić, Filip Šešek i Ivan Vujević, a više o mladomisniku Mati Cikoji možete doznati u nastavku.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja